Gordon

Gordon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gordon.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Of je hem nu leuk vind of niet: zijn programma's zijn het gesprek van de dag.
Hilarisch en soms heftig (voor vriend en vijand) zijn de kenmerken van Gordons televisie-oeuvre. Als presentator/host bij RTL. Zijn gevatte opmerkingen als jurylid gaf genoeg stof voor ochtendgesprekken bij de koffieautomaat.

Gorden de spraakmakende televisiepresentator

De vruchtbare samenwerking met collega-zanger Gerard Joling, hebben de heren een vergeten doelgroep (eenzame ouderen) volledig op de kaart gezet, daarom de nominatie voor de Televizier Ring. Sinds de overstap naar SBS6 maakte hij DanceSing en SuperkidsNL.

Vanaf januari 2020 presenteert Gordon 2.0 de documentaireserie 100 Jaar Jong. En in het voorjaar straalt hij met Patty Brard in een televisieserie over De Eeuwige Jeugd. 

Naast al deze geweldige televisieprogramma's is Gordon natuurlijk ook zanger.

De nummer-1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (1991) werd Gordons doorbraak. Toen voorzag nog niemand in Nederland en België dat Gordon ‘niet even, maar voor áltijd bij ons zou zijn’. Want hij is vrijwel dagelijks wel ergens te zien of te horen: radio, tv, Spotify, kranten, FB, Instagram en zeker de roddelbladen.
De een noemt hem publieksgeil, de ander zalvend gracious. Dat álles wat hij aanraakt in goud verandert, is misschien too much. Maar zijn succes in de horeca, twee Blushing-zaken en restaurant The Burger Room, bewijzen zijn zakelijke vernuft.

Gordon 2.0 staat in de spotlights, is hot én cool. Alle reden om te veronderstellen dat hij dit ook voor jouw event of product, gaat doen.

Boeken of een optie plaatsen voor Gordon?

Voor meer informatie over Gordon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gordon

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Biografie van Gordon

We kent hem niet: Gordon (Cornelis Willem Heuckeroth - Amsterdam 6 juli 1968). De meestal goedlachse BN’er met het hart op de tong en het haar op de tanden. Je houdt van hem óf je haat hem. In dat laatste geval misschien meer the man you love to hate. Gezien zijn succesvolle carrière als documentairemaker-horecaondernemer-humorist-columnist-presentator-vrijwilliger-jurylid-programmamaker-relatiedeskundige-entertainer-ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds-spelleider-conceptontwikkelaar-bandleider én hitzanger zijn er aanzienlijk meer mensen die graag naar ‘m kijken en luisteren dan het omgekeerde. Niet voor niets won hij een Zilveren Harp en werd hij met collega Gerard Joling genomineerd voor de Gouden Televizier Ring.
 
Onder zijn fans bevinden zich ouderen, kinderen, presidenten, tuinmannen, honden en katten, koninginnen, kantoorklerken, gedetineerden, schrijvers en dichters, positivo’s en zwartkijkers. Ach eigenlijk heeft bijna iedereen wel een zwak voor Gordon: de vijfsterren-BN’er die met één opmerking een landelijke hetze kan ontketenen (en de volgende dag met een witz alles weer weet te sussen).
 
De nummer-1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (1991) werd Gordons doorbraak. Toen voorzag nog niemand in Nederland en België dat Gordon ‘niet even, maar voor áltijd bij ons zou zijn’. Want hij is vrijwel dagelijks wel ergens te zien of te horen: radio, tv, Spotify, kranten, FB, Instagram en zeker de roddelbladen. De een noemt hem publieksgeil, de ander zalvend gracious. Dat álles wat hij aanraakt in goud verandert, is misschien too much. Maar zijn succes in de horeca, twee Blushing-zaken en restaurant The Burger Room, bewijzen zijn zakelijke vernuft.
 
Gordon, de man die ooit zei dat hij ‘vloeiend kaasstengels' sprak, heeft eind 2019 een transitie doorgemaakt dankzij zijn nieuwe, gezonde levensstijl. Daarom maakt de wereld in 2020 kennis met Gordon 2.0: fitter, frisser, maar net zo scherp en vrolijk als voorheen. Hij gaat weer zingen, optreden en hosten. Daarnaast biedt Gordon - geïnspireerder dan ooit - zich aan als motiverend spreker bij congressen, bedrijfspresentaties en events. Ook is deze Gordon 2.0 in te huren als leading man om een merk, naam of product in de markt te zetten.
 
Hilarisch en soms heftig (voor vriend en vijand) zijn de kenmerken van Gordons televisie-oeuvre. Als presentator/host bij RTL (o.a. 5 tegen 5, Gillend naar Huis, Hotter than my daughter, Alles mag op Vrijdag/Zaterdag/Zondag en Goor Draait Door). Zijn gevatte opmerkingen als jurylid (Idols, the X-factor, Holland’s Got Talent en The Voice Senior) gaf genoeg stof voor ochtendgesprekken bij de koffieautomaat. De vruchtbare samenwerking met collega-zanger Gerard Joling, hebben de heren een vergeten doelgroep (eenzame ouderen) volledig op de kaart gezet, daarom de nominatie voor de Televizier Ring. Sinds de overstap naar SBS6 maakte hij DanceSing en SuperkidsNL. Vanaf januari 2020 presenteert Gordon 2.0 de documentaireserie 100 Jaar Jong. En in het voorjaar straalt hij met Patty Brard in een televisieserie over De Eeuwige Jeugd. 
 
Gordon 2.0 staat in de spotlights, is hot én cool. Alle reden om te veronderstellen dat hij dit ook voor jouw event of product, gaat doen. 
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Gordon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gordon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.