Nieuw album Alain Clark: Bad Therapy

01/12/2017

Na 2½ jaar aan nieuw materiaal gewerkt te hebben in Los Angeles en Amsterdam is het eindelijk tijd voor Alain Clark om zijn nieuwe muziek ten gehore te brengen.

Afgelopen vrijdag is zijn album 'Bad Therapy' uitgebracht

Welke meteen verkozen werd tot 'Radio 1 week CD'. We horen duidelijk nieuwe invloeden, maar het herkenbare en vooral heerlijke Alain Clark geluid is ook zeker te horen.

Afgelopen vrijdag was Alain tafelgast bij DWDD en speelde voor het eerst live het nummer 'Cold in California'. Daarnaast waren er deze week diverse radio-optredens en in december gaat zijn clubtour van start.

Alain Clark is beschikbaar voor al uw besloten events.

Een show waarin al zijn bekende nummers zoals bijv. 'Father & Friend', 'Blow me Away' en 'Back in my World' voorbijkomen. Een feest der herkenning met swingende uptempo nummers, heerlijke soul en emotionele ballads.

Of het nu gaat om een spectaculair optreden als de afsluiter van uw bedrijfsevenement of een intiem akoestisch optreden in kleine setting tijdens uw diner of relatie-event: Alain Clark zorgt altijd voor een onvergetelijk optreden. 

Alain Clark is te boeken in diverse settings:

 

  • Met zijn volledige live band
  • In kleine setting (combo)
  • Als gastsolist (bijv. met Stephan Geusebroek Band)
  • Akoestisch


TIP: Als meeroptie is het mogelijk om vader Dane Clark bij te boeken. Het emotionele duet 'Father & Friend' is een fantastisch hoogtepunt van de show waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Boeking of een optie plaatsen voor Alain Clark

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alain Clark kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.