DJ Timon Jacobs

DJ Timon Jacobs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Timon Jacobs.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
DJ Timon Jacobs is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van gevestigde namen in radioland. Momenteel is Timon regelmatig te horen bij Q-music.

Naast radio maken verstaat Timon de kunst met zijn muziekkeuze de dansvloer te vullen.

Door zijn brede muziekkennis en zijn uitgebreide repertoire kan Timon zich moeiteloos aanpassen aan specifieke wensen van de opdrachtgever
.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Timon Jacobs?

Voor meer informatie over DJ Timon Jacobs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Timon Jacobs

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25309 mensen

Specificaties van DJ Timon Jacobs

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van DJ Timon Jacobs

Timon Jacobs werd geboren op 1 januari 1973 in Utrecht. Al vroeg ontwikkelde hij een grote interesse voor muziek. Dit kwam vooral tot uitdrukking in het entertainen van de buren waarbij hij trachtte om zo veel mogelijk lawaai? te maken. De professionele muziekcarrière van Timon begint op zijn 17e in de plaatselijke discotheken. Direct na zijn schooltijd zoekt hij werk in de evenementen wereld, waar hij het uiteindelijk schopt tot manager van een evenementenbureau. Zowel voor als achter de schermen weet hij dus wat nodig is voor een geslaagd feest.

Maar er was meer in het leven dacht Timon: Radio! Zijn grote droom van een eigen radioprogramma moest verwezenlijkt worden. Eind 1999 werd hij aangenomen bij Noordzee FM . Hij ondersteunde ’werkend Nederland’ mentaal met de programma’s: ’80’s Flashback’ & ’At work hits’. Na anderhalf jaar verhuisde hij naar de avonduren waar hij ’Het Avontuur’ presenteerde. Vanaf februari 2003 tot juli 2005 was Timon elke werkdag te horen in het programma ’Goedemorgen Gordon!’ Door zijn passie en energie in het discjockey vak, zijn continue zoektocht naar vernieuwing met als basis kort en bondigheid, toonde de nieuwe radiozender Q-music interesse en sinds 1 september 2005 is hij iedere werkdag te horen tussen 19.00 tot 21.00 uur op 100.7 FM! Timon is dus in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van gevestigde namen in radioland.

Ook is Timon volop in het land bezig. Want naast radio verstaat hij de kunst om de muziek te gebruiken, de dansvloer te vullen en de zaal naar een hoog energie level te tillen. Ondanks zijn jarenlange ervaring ziet hij in elk feest een nieuwe uitdaging en geeft hij zich voor 100%. Door geheel ten dienste te staan van het publiek en de klant was hij een graag geziene DJ op inmiddels meer dan 1000 feesten. De muziekstijl waar Timon zich op heeft toegelegd zijn 80’s, 90’s en de groovy dancehits van nu, maar ook een goed ’fout’ feest gaat hij zeker niet uit de weg!
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Timon Jacobs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Timon Jacobs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.