Sister Sledge

Sister Sledge boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sister Sledge.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sister Sledge bestaat uit de zusjes, Joni, Kathy, Debbie en Kim Sledge.
Sister Sledge scoorde wereldwijd hits.

Sister Sledge heeft in de loop der jaren veel prijzen en onderscheidingen gekregen voor hun muziek, waaronder de prestigieuze Grammy Award.

Een optreden van Sister Sledge is een wervelende aaneenschakeling van hun #1 discohits.

De hits waar u Sister Sledge van kent zijn o.a.:" We Are Family ", " He's the Greatest Dancer " en " Lost In Music ".

Algemeen

Tape Act : inclusief vlucht, transfer en hotel.

Met Live Band : inclusief vlucht, transfer en hotel.

Boeken of een optie plaatsen voor Sister Sledge?

Voor meer informatie over Sister Sledge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sister Sledge

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28254 mensen

Specificaties van Sister Sledge

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Sister Sledge

Sister Sledge is een Amerikaanse muziekgroep uit Philadelphia, opgericht in 1972. Sister Sledge bestaat uit vier zussen; Joni, Kathy, Debbie en Kim Sledge, die allen in de groep zingen. De groep is voornamelijk bekend van discohits als: “We are family”, “He’s the greatest dancer” en “Lost in music”.

In 1979 scoort de groep grote hits met “We are family”, “He’s the greatest dancer” en “Lost in music”. De nummers zijn afkomstig van het album: “We are family”, geproduceerd door Nile Rodgers en Bernard Edwards van Chic. Het succesvolle album wordt in 1980 opgevolgd door het eveneens door Rodgers en Edwards geproduceerde “Love somebody today”, waarop onder andere de kleine hit “Got to love somebody” staat.

Hierna veranderde de groep van producer en werd Narada Michael Walden aangenomen voor de productie van “All American Girls”, waarvan het titelnummer een grote hit werd in 1981. In latere jaren nam de populariteit van de groep een beetje af. De laatste originele hot was “Frankie” uit 1985. Wel wisten ze nog succes te bereiken met remixen en opnieuw uitgebrachte nummers: Een remix van “Lost in music” werd bijvoorbeeld een grote hit.

Sister Sledge heeft in de loop der jaren veel prijzen en onderscheidingen gekregen in hun bestaan, waaronder de Grammy Awards. Kathy bracht in 1992 een soloalbum uit: “Heart” en in 1995 de single “Another star” (een cover van Stevie Wonder).

In 1997 kwam de groep weer bij elkaar en namen een nieuw album op: “African eyes”.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Sister Sledge

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sister Sledge kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.