Patty Brard wil geen kandidaat meer zijn

08/01/2013

Patty Brard zat behoorlijk stuk na haar gedwongen vertrek bij SBS Shownieuws. Maar na haar veelbesproken optreden in Sterren Springen is ze naar eigen zeggen weer helemaal terug. "Ik vind het erg frappant om te zien hoe je leven kan veranderen met een sprong van een duikplank", zegt ze in dagblad Sp!ts.

"Het was een heel vervelende dip maar ik ben er weer bovenop. Het is net als vijf jaar geleden toen een spagaat in Sterren Dansen Op Het IJs me vijf jaar werk opleverde. Het kan raar lopen in het leven, maar ’I go with te the flow’", aldus Patty.

En hoewel Sterren Springen haar geen windeieren heeft gelegd, is Patty even klaar met soortgelijke programma's. "Zo heb ik nee gezegd tegen Sterren Schansspringen. Ik ga even een tijd lang geen kandidaat meer zijn, heb ik besloten. Eén keer van die duikplank afspringen is leuk, maar je moet niet je nek breken voor niks. Nu is het tijd dat ik weer even wat ga presenteren."

Zo is Brard vanaf begin maart te zien als presentatrice van het RTL5-programma Echte Meisjes Op De Prairie. "En ik ben in onderhandeling over nieuwe programma’s, maar daar kan ik nu nog niets over zeggen. Wel kan ik zeggen dat ik deze week de hoofdrol ga spelen in een pilot van een jonge filmmaker. Ik wil namelijk heel graag acteren. Ik vind het dus leuk dat dit jonge talent nu lekker misbruik kan maken van mijn naam en wie weet waar het mij weer brengt…"

Boeking of een optie plaatsen voor Patty Brard

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Patty Brard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.