Patty Brard

Patty Brard boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Patty Brard.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Patty Brard komt het beste tot haar recht op het podium.

Met haar ongeremde enthousiasme en allure weet zij op iedereen een onuitwisbare indruk acher te laten. Als zangeres een heus vrouwelijk feestbeest met een absolute "het dak eraf" garantie en als presentatrice een warme persoonlijkheid met een immens inlevingsvermogen. Een onvervalste feestavond of formele aangelegenheid; met haar enorme bagage aan (levens)ervaring is zij in staat om elk feest, evenement of presentatie in goede banen te leiden.

Patty is benaderbaar en van deze tijd.

Recht door zee en even spraakmakend als direct. Daarnaast is Patty onbetwist de meest besproken en populairste TV personality uit de Nederlandse showbizz. Dat is niet zo verwonderlijk, want Patty neemt geen blad voor de mond en is niet meer weg te denken van de Nederlandse TV.

SBS Shownieuws, Bonje met de Buren, Patty's Big Fat Ibiza Weding, Uri Geller, Patty's Posse en Echte Meisjes op de Prairie zijn slechts een greep uit de kijkcijferkanonnen die La Brard op haar naam heeft staan.

Zangoptreden Patty Brard.

Haar zangoptredens staat garant voor een half uur entertainment van de bovenste plank. Bekende feesthits met een groot mezinggehalte worden afgewisseld met haar solo hits en uiteraard zal ook een LUV Medley niet ontbreken. Kortom, Patty staat voor gezelligheid, glamour en bovenal FEEST waarbij het woord feest daadwerkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden.

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Patty Brard?

Voor meer informatie over Patty Brard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Patty Brard

Deze act is bekeken door 42241 mensen

Specificaties van Patty Brard

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 4 uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland