Presentator Kevin Brouwer

Presentator Kevin Brouwer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Kevin Brouwer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zijn veelzijdigheid en avontuurlijke instelling maken van Kevin een waardevolle host voor de meest uiteenlopende evenementen en televisie programma’s.

Zo presenteert hij bijvoorbeeld 2x per jaar de Society Lunch van Tony Tetro, speciale avonden in de theaters van Pathé maar ook game shows, missverkiezingen, talentenjachten, productpresentaties, sponsoracties, en jeugdspektakels. 

Kevin Brouwer wekelijks op RTL4

Inmiddels is Kevin, na programma’s op regionale televisie, alweer 1,5 jaar betrokken bij de presentatie van LifestyleXperience. Gestart als nieuw initiatief op RTL5 en daarna wegens succes voortgezet op RTL4.

In duo presentatie met Anouk van Schie (bekend van KUS) kent het programma een diversiteit aan verschillendesoorten items. Van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, en van culinaire trends tot de leukste evenementen, alles komt voorbij. Kevin Brouwer is wekelijks te zien op RTL4 als presentator van LifestyleXperience.

Bekijk hier Kevin Brouwer tijdens Lifestylexperience.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Kevin Brouwer?

Voor meer informatie over Presentator Kevin Brouwer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Kevin Brouwer

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatoren om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21007 mensen

Specificaties van Presentator Kevin Brouwer

  • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Rotterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentator Kevin Brouwer

Kevin Brouwer (13-11-1982) behoort tot een vernieuwende generatie presentatoren die over meer talenten beschikken dan alleen maar een beetje 'kletsen'. Hij bespeelt elk publiek op een ontwapenende manier, waarbij betrokkenheid en interactie hoog in het vaandel staan.

In 1994 kwam hij in aanraking met radio en in de jaren erna ontwikkelde Kevin zich als DJ/entertainer en presentator op zowel televisie als in het land. Kevin is vanaf 2003 ruim 4 jaar werkzaam geweest bij RNN7. Naast uitvoerend producent van diverse programma's was hij in korte tijd één van de vaste gezichten van de zender. Zo presenteerde hij o.a. het live info-tainment programma RNN Vandaag, waarin hij te zien was met Viola Holt en Edvard Niessing. Kevin ontving in 2005 de "Gouden Leeuw" in de categorie "Beste presentator" tijdens de Gala Award Show.

Kevin bleef ook bij de producenten van landelijke televisie niet onopgemerkt. Sinds 2004 werd Kevin gevraagd voor (RTL) programma's als Puzzeltijd, Zestien Miljoen Winnaars, Lijn4 en DVD Toppers. Later was hij te zien op SBS6 met Tele- en CityTrends. Nu is hij op zondagmiddag te zien op RTL5 met LifestyleXperience samen met Anouk van Schie (bekend van de meidengroep KUS).

Zijn veelzijdigheid en avontuurlijke instelling maken van Kevin een waardevolle host voor de meest uiteenlopende evenementen. Zo presenteert hij bijvoorbeeld de Society Lunch van Tony Tetro en Barbara Plugge, speciale avonden in Holland Casino maar ook game shows, missverkiezingen, talentenjachten, productpresentaties, sponsoracties, en jeugdspektakels.

Naast het doen van presentaties leent hij ook regelmatig zijn stem uit. Het herkenbare stemgeluid van Kevin was daardoor te horen in regionale, maar ook landelijke radio- en tv commercials. Daarnaast is hij, sinds de zomer van 2010, wekelijks te horen als Showbizzdeskundige in de ochtendshow op de landelijke zender Radio10Gold.

Kevin Brouwer is wekelijks te zien op RTL4 als presentator van  Lifestylexperience.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Kevin Brouwer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Kevin Brouwer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.