DJ Martijn Muijs

DJ Martijn Muijs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Martijn Muijs.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Martijn is iedere werkdag te horen tussen 04.00 en 06.00 uur op 3FM met het programma Muijs In Het Huis.

Deze bekende DJ is te boeken voor uw evenementen.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met één van onze entertainmenten specialisten.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Martijn Muijs?

Voor meer informatie over DJ Martijn Muijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Martijn Muijs

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25343 mensen

Specificaties van DJ Martijn Muijs

  • Tijdsduur: 1 x 120 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van DJ Martijn Muijs

Martijn Muijs werd geboren op 8 maart geboren van het jaar 1982 in Hattem, en heeft inmiddels een aardige CV achter zijn naam staan voor een man van 26. Buiten dat hij Hey DJ heeft gewonnen van BNN heeft hij al bij drie radio zenders gewerkt en heeft al meerdere programma’s achter zijn naam staan. Martijn is een eigenaardig ventje, naar eigen zeggen is zijn dierbaarste bezit zijn huis sleutels en woont hij in Meppel. Buiten dat is hij een normale dj bij 3FM, waar hij iedere ochtend zijn eigen programma heeft. Normale dj? Er is maar één die terecht mag worden aangesproken met “Hey dj”.

Radio Geschiedenis.
Martijn toonde al op vroege leeftijd interesse voor muziek. Het begon ergens in de vorige eeuw op een zolderkamer, daarna maakte Muijs een aantal programma’s op Omroep Meppel en Rebecca Radio. Zijn echte doorbraak kwam in 2004 toen hij meedeed aan Hey DJ van BNN. Nadat hij dit won kreeg hij een programma op 3FM. Hij kreeg toen de kans om 2 dagen in de week tussen 1.00 en 4.00 een programma te maken, ook kreeg hij een programma op de zondag morgen en mocht hij Top of de Pops radio presenteren op de zondagmiddag. Daarna was hij tussen 4 uur en 6 uur in de morgen te horen met Muijst Wanted, maar omdat BNN die tijd (tussen 4 en 6 in morgen) moest afstaan aan de NPS was Muijs nog maar één keer in de week te horen op 3FM. De naam van het programma werd ook al snel Muijs in het Huis. Toen Bart Arens vertrok bij de NPS ging Martijn naar die zender om de lege plek die Bart had achtergelaten op te vullen. Hij kreeg zijn vertouwde uurtjes tussen 4 en 6 terug en de naam Muijs in het Huis bleef gehandhaafd. In oktober 2008 vertrok hij bij 3FM, om een maand later elke werkdag tussen 14:00 en 16:00 uur het programma Shuffle op Radio6 te gaan presenteren. Daarnaast freakt hij er op los in de Muijsikale Fruitmand, elke woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur op KxRadio. Sinds januari 2009 is Martijn ook elke zondag- op maandagnacht te horen tussen 3 en 6 uur op Radio 538!
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Martijn Muijs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Martijn Muijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.