Mulder en Mulder gaan verder als Havenzangers 2.0

30/01/2015

Tijdens optredens in het land werd veelvuldig de vraag gesteld “Zingen jullie ook nummers van de Havenzangers”?  Willem, jij bent toch één van de Havenzangers, dus waarom heten jullie dan niet zo? 

Willem Mulder maakte meer dan 25 jaar deel uit van de Havenzangers. Na het uiteenvallen van het oorspronkelijke duo startte hij met zijn zoon Wesley een nieuw duo. Mulder & Mulder.  

Vader en zoon Mulder scoorde de eerste hits met “Cheerio” en “Alarmfase Rood“. Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in het Nederlandstalige Feestcircuit.

Mulder en Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Vanaf nu gaan Mulder en Mulder door onder de naam HAVENZANGERS 2.0 verder. De eerste single die onder deze naam verschijnt is “Hey ga je mee”. Als tweede track is de ”Countrydans 2.0″ toegevoegd aan de single.

Havenzangers 2.0 staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Boeking of een optie plaatsen voor De Havenzangers 2.0

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Havenzangers 2.0 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.