De Havenzangers 2.0

De Havenzangers 2.0 boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Havenzangers 2.0.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit.

Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote successen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Begin 2015 is de naam omgedoopt naar Havenzangers 2.0

De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!
Na hits als Countrydans, Butterfly en Want Als De Zon gaan ze de komende periode het land in met hun nieuwe kraker Dan Gaan Die Handen Hoog.

De Havenzangers 2.0 zijn bekend van

 • Willem was onderdeel van de originele formatie van Havenzangers, één van Nederlands bekendste artiesten
 • Willem werd in 2003 onderscheiden met Ridder In De Orde Van Oranje Nassau
 • Willem's TV debuut was in Circus Boltini
 • Wesley draait mee aan de top van de internationale paardensport
 • Hits o.a. Countrydans, 's Nachts Na Tweeën, Cheerio, Bam Bam, Holiday, Butterfly, In De Hemel Is Geen Bier, Dan Gaan Die Handen Hoog en Carnavalmedley.

Boeken of een optie plaatsen voor De Havenzangers 2.0?

Voor meer informatie over De Havenzangers 2.0 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Havenzangers 2.0

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 78922 mensen

Specificaties van De Havenzangers 2.0

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief een M-set
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor De Havenzangers 2.0

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Stan Maas & Pr Events

 • Door: Jan van der Stel
 • Locatie: Maasdam
 • Datum:

Waardering:

9,0

Biografie van De Havenzangers 2.0

Willem Mulder

Willem Mulder wist vanaf zijn 4e levensjaar wat hij zijn verdere leven wou gaan doen.
Hij wilde muziek maken en artiest worden. Hij kreeg van zijn ouders een accordeon want dat vond hij zo’n mooi instrument. Willem kon geen noten lezen maar wat zijn gehoor oppikte kon hij feilloos na spelen. Vanaf zijn zesde levensjaar kreeg Willem les op accordeon en piano, hetgeen hem later goed van pas leek te komen toen hij zijn eerste band begon. De jaren daarop volgend zette Willem vele feesten op zijn kop. Op elf jarige leeftijd kwam dan eindelijk zijn eerste tv optreden in het Circus Boltini en werd Willem gevraagd om op te treden in de toen der tijd zeer bekende “Lach en een Traan show van Johnny Hoes.

Op 15 jarige leeftijd kwam Willem bij de Havenzangers Echter er was 1 probleem.
Hij zat nog op school. Toen Willem samen met zijn vader een goed gesprek had gehad werd er toch besloten om de droom van Willem uit te laten komen. Met de Havenzangers heeft hij inmiddels vele hits op zijn naam staan; De klok van Arnemuiden, Trouw niet voor je 40 bent, ’s Nachts na tweeën, kregen 9 gouden en 5 platina platen, een Edison, een Gouden muziek cassette en Willem kreeg in 2003 een koninklijke onderscheiding.

In 2007 besloot Willem om als solo artiest verder te gaan. Hij bracht 3 succesvolle solo singels uit. Een Gouden Ster, Mag Ik Bij Je Blijven en JIJ.
In de zomer van 2008 lanceerde hij samen met zijn zoon Wesley het nieuwe feestduo Mulder&Mulder. Samen veroveren ze momenteel heel Nederland met hun hit “Cheerio”.
24 november 2008 is de nieuwe singel ‘Ladioo’ in release gegaan en in het voorjaar van 2009 verschijnt het debuutalbum van Mulder&Mulder.

Wesley Mulder

Wesley Mulder is geboren op 19 januari 1988 in Apeldoorn. Het viel al snel op dat Wesley op jonge leeftijd al verzot was op dieren, te weten paarden.
Toen Wesley op 8 jarige leeftijd zijn eerste pony kreeg was hij dan ook de koning te rijk.
De jaren daarop volgend was Wesley dagelijks bezig om alle vrije uren na school aan zijn paarden te besteden. Hij bleek over talent te beschikken en na een aantal jaren succesvol dressuur te hebben gereden besloot Wesley In 2004 dat hij een carrière als spring ruiter wou. Dat talent werd in 2006 ook opgemerkt door de stal van ruiter Gert Jan Bruggink. Gert Jan die overigens zelf zeer succesvol is in de springsport en in 2001 Europees kampioen werd nodigde Wesley uit om voor zijn stal te komen rijden. In Juli 2008 won Wesley de derby van Almelo met zijn zesjarige ruin Victory, een paard wat hij overigens zelf heeft opgeleid en waarmee hij in Wierden dit jaar zijn eerste Internationale wedstrijd mee mag rijden.

Maar Wesley heeft meer talenten en het bloed kruipt altijd waar het niet gaan kan.
In de zomer van 2008 lanceert hij samen met zijn vader het nieuwe feestduo Mulder&Mulder.

Samen zetten ze momenteel heel Nederland op z’n kop. Wesley:' Ik ben opgegroeid met Nederlandstalige muziek. Ik ging regelmatig met mijn vader mee naar optredens en dan zaten we onderweg vaak samen te zingen in de auto. Zo kwamen we op het idee om een cd op te nemen. Wat is er nou mooier dan als vader en zoon muziek te maken, samen op te treden en daar een heleboel plezier aan te beleven.' Het eerste optreden van Mulder&Mulder beleefde de primeur tijdens het grootste meezingfeest van Nederland: ' De Nacht van Oranje in het Ahoy te Rotterdam. En daar is het niet bij gebleven…

In de zomer van 2008 lanceerde hij samen met zijn vader Willem het nieuwe feestduo Mulder&Mulder. Samen veroveren ze momenteel heel Nederland met hun hit “Cheerio”.
24 november 2008 is de nieuwe singel ‘Ladioo’ in release gegaan en in het voorjaar van 2009 verschijnt het debuutalbum van Mulder&Mulder.

Mulder&Mulder…..staan garant voor een spetterend optreden met 1 groot feest der herkenning.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De Havenzangers 2.0

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Havenzangers 2.0 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.