Waylon was voor therapie 'een gestoorde mafkees'

24/07/2012

Waylon worstelde lange tijd met zijn bekendheid. De 32-jarige zanger klopte vorig jaar aan bij een psycholoog om uit te zoeken wie hij was. "Ik ben echt een gestoorde mafkees geweest", blikt Waylon terug in De Telegraaf.

"Er is in korte tijd ineens heel veel interesse gekomen in mij als persoon, positief en negatief", vertelt Waylon, die werd geboren als Willem Bijkerk, over zijn strijd. "Alles wat ik doe is onderhevig aan een mening. Het ene moment ben je de held en de dag erna kun je de klootzak zijn. Dat is vooral waar ik vorig jaar mee bezig was."

De onzekerheid werd zo erg, dat Bijkerk ook aan zijn persoon ging twijfelen. "Dat moest ik weer helder krijgen. Voor mezelf ben ik gewoon Willem Bijkerk, maar voor andere mensen ben ik Waylon. Het schept verwachtingen die ik niet altijd waar kan maken."

Waylon is dolblij dat zijn vriendin Annemijn hem steunde. "Zij heeft het de eerste tijd niet makkelijk gehad met mij als haar vriendje. Ik ben echt een gestoorde mafkees geweest, niet altijd leuk en aardig. Toch bleef ze bij me."

De zanger is bijna opgelucht dat hij zijn ware heeft gevonden. "Ik had heel eerlijk gezegd verwacht dat ik het ongelooflijk lastig zou krijgen om de juiste vrouw te vinden. Ze heeft me gered van een lange slopende tocht langs het pad der liefde."

Waylon geloofde nooit in de ware, maar denkt daar nu anders over. "Vroeger wilde ik gewoon een lekker wijf en seks. Nu heb ik ze alle drie: beauty, seks en brains. En daarbij heeft Mijntje ook nog emotionele intelligentie."

Bron : RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor Waylon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Waylon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.