Waylon

Waylon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Waylon.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Een carrière vol met hoogtepunten: zijn grote held Waylon Jennings, het Motown Label, beste nieuwkommer, beste zanger, gouden platen, een 2e plek op het songfestival, uitverkochte tours, Rotterdam Ahoy en daarnaast inmiddels ook alweer 3 jaar coach bij The Voice of Holland.

Een artiest van wereldklasse, voor Waylon geen onbekende titel. 

Live staat deze zanger op eenzame hoogte, wat iedereen die ooit eens een live show heeft meegemaakt kan beamen. Gelukkig is hij het hele jaar door beschikbaar openbare, besloten en exclusieve optredens. Een unieke mogelijkheid om hem aan het werk te zien samen met collega’s of om belangrijke klanten een concert aan te bieden dat een blijvende indruk achterlaat.

Hij tekende als eerste Nederlander bij het beroemde Motown label

Als jong knulletje is Waylon al geobsedeerd door countrymuziek. Zijn grote kans lijkt te komen als hij in het Mekka van de countrymuziek Nashville een plaat mag opnemen. Deze plaat is er echter nooit uitgebracht. 
Maar Waylon geeft niet op en vestigt zich voor een jaar in de VS. Daar mag hij optreden met zijn idool Waylon Jennings. Na het overlijden van deze countrylegende keert Waylon terug naar Nederland, waar hij meedoet met Hollands Got Talent. Hij wordt tweede. Waylon wordt opgemerkt door Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel, waar ook o.a. Michael Jackson, Stevie Wonder en de Supremes naam maakten. 
 
Zijn eerste album Wicked Ways behaalt de platina status en ook zijn tweede album 'After All' doet het goed. 

In 2014 levert Waylon een unieke prestatie door tweede te worden op het Eurovisie Songfestival

Hij deed dit samen met Ilse de Lange onder de gezamenlijke naam 'The Common Linnets'. De tweede plek is de beste prestatie van Nederland sinds 1975 waarmee de single ook meteen in 11 landen op nummer 1 binnenkwam op iTunes en nog eens in 23 andere Europese landen in de iTunes Top 10. Waylon is intussen druk bezig met nieuw materiaal en een nieuw album.
 
Na het succes op het Eurovisie Songfestival komt Waylon nu met zijn derde studio-album 'Heaven After Midnight'. Het album komt na zijn release meteen binnen op nummer 1 in de Album Top 100. 'Heaven After Midnight' is opgenomen in Nashville, de bakermat van de countrymuziek. De clip van leadsingle 'Love Drunk' is tevens in Amerika opgenomen.

Boeken of een optie plaatsen voor Waylon?

Voor meer informatie over Waylon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Waylon

Deze act is bekeken door 50974 mensen

Specificaties van Waylon

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland