Hans Klok - Illusionist

Hans Klok - Illusionist boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hans Klok - Illusionist.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hans geniet de reputatie van een van de beste en meest geliefde illusionisten ter wereld. Door zijn kenmerkende stijl van snelle, spectaculaire en magische illusies wordt hij ‘de snelste illusionist ter wereld’ genoemd. Niet alleen op grote podia, maar ook tijdens kleinere evenementen weet Hans de mensen van de ene in de andere verbazing te krijgen.

Hans Klok een van de grote meesters van de magie

Tijdens de loting voor het WK voetbal in 2005 tovert Hans op magische wijze de wereldbeker tevoorschijn, ten overstaan van een kijkerspubliek dat wereldwijd miljoenen mensen telt.
In 2007 doet Hans voor het eerst Las Vegas aan, voor The Beauty of Magic: de show waarbij niemand minder dan de wereldberoemde Pamela Anderson als podiumassistente ten tonele verschijnt.
In 2012 breekt Hans zijn eigen wereldrecord door in het Franse televisieprogramma ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’ 15 illusies in 5 minuten uit te voeren.
Later, in 2014, treedt hij op verzoek van prinses Stéphanie van Monaco op tijdens het circusfestival van Monte Carlo. Zijn magistrale optreden wordt bekroond met een ‘Zilveren Clown’. Deze ‘Oscar’ van de circuswereld is een grote eer voor Hans en een bekroning op zijn werk.

Boeken of een optie plaatsen voor Hans Klok - Illusionist?

Voor meer informatie over Hans Klok - Illusionist kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hans Klok - Illusionist

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46016 mensen

Specificaties van Hans Klok - Illusionist

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Hans Klok - Illusionist

Hans Klok (1969) raakte gefascineerd door het goochelen nadat hij voor zijn tiende verjaardag van zijn opa een eenvoudige goocheldoos had gekregen, waarna hij goocheltrucs begon te geven op verjaardagspartijtjes. Met de hulp van zijn vader begon Hans nieuwe illusies te bedenken en op 14-jarige leeftijd werd hij Nederlands en Europees jeugdkampioen goochelen.
Mede door zijn kenmerkende stijl van snelle, spectaculaire illusies groeide Hans uit tot een professioneel illusionist. Begin jaren ’90 trok hij 170.000 bezoekers in Duinrell en werkte hij mee aan theatershows van Andre van Duin en Gerard Joling. Hij won vele nationale en internationale prijzen en schitterde in spectaculaire tv-shows. Internationale faam verwierf Hans met name door in 1996 tot opperste verbazing van zijn toeschouwers een Mercedes te laten verdwijnen en door een jaar later in een voetbalstadion 25 voetballers tevoorschijn te toveren uit een kleine doos. Hans was inmiddels uitgegroeid tot een ongeëvenaarde illusionist met een geheel eigen stijl.
In 1997 begint hij aan de eerste van een serie theatershows, waarmee hij ook buiten Nederland steeds meer aan de weg timmert. Zo was hij in 2004 met 64 voorstellingen de eerste internationale artiest die door China toerde. In 2005 kreeg Hans een unieke kans om te laten zien waarom hij de snelste illusionist ter wereld werd genoemd als hij tijdens het FIFA-wereldkampioenschap in Duitsland als enige live-act die avond de wereldbeker tevoorschijn goochelt voor 500 miljoen tv-kijkers in 152 landen.
Vanaf 2005 werkte hij aan een grootse show met tal van nieuwe illusies, zowel geschikt gemaakt voor het Europese als Amerikaanse publiek. Faster than Magic ging in januari 2007 in Duitsland in première. Enkele maanden later vertrekt Hans naar Las Vegas om aan een nieuw, spectaculair avontuur te beginnen.

SEE YOU IN VEGAS!
“See you in Vegas!” Met deze woorden sloot Hans jarenlang zijn optredens af. Al in 1994 trad hij voor het eerst op in Las Vegas en in 1996 bracht hij voor NBC vanuit Ceasar’s Palace 60 miljoen tv-kijkers live in vervoering. Maar in 2007 werd met een eigen show een lang gekoesterde artiestendroom pas écht werkelijkheid en werd hij de eerste Nederlander die een half jaar onafgebroken op de Strip in Las Vegas heeft opgetreden.

Met zijn show The Beauty of Magic speelde hij 144 voorstellingen in het Planet Hollywood Resort and Casino Las Vegas. De show met Pamela Anderson in de rol van assistente, ging op 2 juni 2007 groots in première. Tot de laatste voorstelling op 8 december heeft Hans gewerkt aan zijn wereldwijde bekendheid met zijn shows, zijn samenwerking met Pamela Anderson en zijn optredens in televisie programma’s die coast-to-coast werden uitgezonden. Na de oorspronkelijk geplande drie maanden, werd de show met nog eens drie maanden verlengd én werd het aantal shows per week opgevoerd.
Eenmaal terug in Nederland tourde Hans 3 maanden lang langs 17 totaal uitverkochte Nederlandse theaters waarna hij tot en met mei 2009 als gast optrad in de Dinnershow of Dreams. In de zomer van 2009 tourde hij door Duitsland en Oostenrijk en in December van dat jaar was Hans een van de hoofdacts in het Wereld Kerstcircus in Carré.

2010 staat in het teken van de voorbereidingen van een compleet nieuwe theatershow getiteld HURRICANE. In oktober gaat de show in Theater Carré in première en blijft daar gedurende een week. Daarna tourt Hans tot voorjaar 2011 door Nederland, slechts onderbroken door 29 voorstellingen in Duitsland alleen in de maand december! Hij is in elk tv programma in Nederland en Duitsland te zien en zijn ster blijft maar groeien…..
 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Hans Klok - Illusionist

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hans Klok - Illusionist kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.