Accordeonist Paul

Accordeonist Paul boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Accordeonist Paul.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat je betoveren door de veelzijdigheid van de enige echte Paul Meijaard, een meester op de accordeon die zich naadloos aanpast aan elke gelegenheid. Of het nu gaat om een sprankelende bruiloft, een sfeervolle bedrijfsreceptie, een onvergetelijk diner-dansant, een ontspannen bootreisje of een feestelijk verjaardagsfeest, Paul's muziek voegt een unieke dimensie toe aan jouw evenement.

Met een ongeëvenaarde virtuositeit op de accordeon weet Paul Meijaard een magische sfeer te creëren die de essentie van jouw feest omlijst. Zijn brede en eigenzinnige repertoirekeuze weerspiegelt zijn liefde voor muziek van alle genres en stijlen. Maar wat zijn optredens echt bijzonder maakt, is de oergezellige en ongedwongen sfeer die hij weet te creëren.

Paul speelt De accordeon met liefde en Passie

Of je nu een romantische bruiloft viert, een bedrijfsreceptie organiseert, een diner-dansant tot leven wilt brengen, een ontspannen bootreis plant of een levendig verjaardagsfeest in gedachten hebt, "Paul Meijaard" staat garant voor een muzikale omlijsting die indruk zal maken. Hij geeft kleur en klank aan jouw evenement en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.

Laat je gasten genieten van de unieke muzikale beleving die Paul Meijaard te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je zijn talent kunt benutten om jouw evenement te verheffen tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Boeken of een optie plaatsen voor Accordeonist Paul?

Voor meer informatie over Accordeonist Paul kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Accordeonist Paul

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Draaiorgels en Accordeonisten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22039 mensen

Specificaties van Accordeonist Paul

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Accordeonist Paul

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Accordeonist Paul kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.