Sigrid's Heilsoldate Show

Sigrid's Heilsoldate Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sigrid's Heilsoldate Show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sigrid verkleedt als Heilsoldate, loopt ongeveer een kwartier lang - afhankelijk van de grootte van het publiek - rond tussen de gasten en collecteert zij voor het goede doel.

Dan stapt ze de bühne op om de mensen te bedanken voor hun gulle gift. Als Sigrid vervolgens haar stoute schoenen aantrekt en het lied ‘Even in het licht’ zingt, vindt binnen enkele seconden een ongelooflijke metamorfose plaats.

Feest der herkenning met Sigrid Heilsoldate

Na deze act volgt een compleet spektakel van verrassingen en herkenbaarheid in een aanstekelijk, swingend repertoire met nummers als: Disco Inferno, Celebration en I got the music in me.

De show kan naar wens uitgebreid worden met DE SURPRISES, twee danseressen/backing vocals die op het moment van de metamorfose op het toneel verschijnen. De Surprises blijven u tijdens deze show aangenaam verrassen met hun wisselende creaties. Een verrassende aanvulling die zorgt voor nog meer show en kijkplezier.

Boeken of een optie plaatsen voor Sigrid's Heilsoldate Show?

Voor meer informatie over Sigrid's Heilsoldate Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sigrid's Heilsoldate Show

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30248 mensen

Specificaties van Sigrid's Heilsoldate Show

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Sigrid's Heilsoldate Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sigrid's Heilsoldate Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.