Het Goede Doel presenteert nieuw album

27/05/2013

De Utrechtse popgroep Het Goede Doel presenteerde donderdagavond een nieuwe verzamel-cd en bracht er een aantal nummers van ten gehore.

Henk Temming en Henk Westbroek presenteerden in café Stairway To Heaven hun nieuwe album Was Alles Maar Precies Zoals Het Was voor vrienden en fans. De dubbel-cd bevat persoonlijke favorieten uit het eigen oeuvre van Temming en Westbroek.
 
Tijdens het aansluitende optreden van Het Goede Doel put de band voornamelijk uit de nummers van deze verzamel-cd, waaronder Franse Auto, Erop En Erover, Bang en Geboren Voor Het Geluk.
 
Het Goede Doel zet eveneens geslaagde uitvoeringen neer van bekender werk als Net Zo Lief Gefortuneerd, Nooduitgang, Ik Dans Dus Ik Besta en Alles Geprobeerd.
 
Grote hits als Vriendschap, Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken en België (Is Er Leven Op Pluto) worden voor de gelegenheid overgeslagen, maar Henk en Henk halen op wel Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet van stal.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Goede Doel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Goede Doel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.