Het Goede Doel

Het Goede Doel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Goede Doel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Goede Doel is in 2012 weer live te zien op de Nederlandse podia, de band van Henk Westbroek en Henk Temming zal optreden en alle hits spelen tijdens festivals en evenementen. De twee artistiek gelijkgestemde Henken zijn de componisten en vertolkers van hits als ‘Belgie’, ‘Nooduitgang’, ‘Sinterklaas’, ‘Gijzelaar’, ‘Alles geprobeerd’, ‘Hou Van Mij’, ‘Alles geprobeerd’, etc, het Goede Doel is ook te boeken als tape act.

In 2008 werkten Henk en Henk intensief samen aan het album ‘Gekkenwerk’, tijdens deze samenwerking bleek de magie tussen Henk en Henk nog steeds erg bijzonder te zijn. Daarom werd besloten ook weer samen de planken op te gaan en eerder dit jaar verscheen de opvolger van ‘Gekkenwerk’ genaamd ‘Liefdewerk’, waarmee de band ter promotie een succesvolle clubtour deed.

Eerder, in december van het jaar 2001, kwam de band al éénmalig bij elkaar om twee concerten te geven in de HMH te Amsterdam. Deze optredens stonden in het teken van ’10 jaar gelukkig uit elkaar’ en de beeldregistratie die hiervan werd gemaakt verscheen vorig jaar op DVD en was qua verkoop een groot succes.

Tevens zullen beide heren een optreden verzorgen tijdens de symphonica in rosso concerten dit jaar.

 

Henk Westbroek en Henk Temming: een combinatie die uniek blijft.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Goede Doel?

Voor meer informatie over Het Goede Doel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Goede Doel

Deze act is bekeken door 22746 mensen

Specificaties van Het Goede Doel

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 90 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set