Compleet Circus programma

Compleet Circus programma boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Compleet Circus programma.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Theater Fantâsia het meest verrassende Variété Circus

Theater van Nederland met bijzonder entertainment, origineel circus en spraakmakende acts. Doe hier de ingrediënten; gastvrij, humor, spanning, interactie met het publiek en de overbekende gezelligheid bij en u bent verzekerd van een uitermate boeiende voorstelling.

Productie 2007 t/m voorjaar 2008 ‘Paradijsvlucht’. Wij nemen u mee op een fantasievolle paradijselijke vlucht. Productie 2008 zomer t/m voorjaar 2009 ‘Zingaro’ een waar zigeunerspektakel met temperamentvolle Spaanse elementen.
Aangepast; geschikt voor alle leeftijden! De tent biedt plaats aan 350 bezoekers.

Boeken of een optie plaatsen voor Compleet Circus programma?

Voor meer informatie over Compleet Circus programma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Compleet Circus programma

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29068 mensen

Specificaties van Compleet Circus programma

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Compleet Circus programma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Compleet Circus programma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.