Les Torrez Reptielenspektakel

Les Torrez Reptielenspektakel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Les Torrez Reptielenspektakel.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Slangen Krokodillen & Vogelspinnen Show


Élégance en Mysterie. Dat zijn de ingrediënten van dit shownummer. Een artiest, met een voorliefde voor deze dieren presenteert U Reuze Wurgslangen, Krokodillen & Vogelspinnen.

Een act die in een vlot tempo wordt gebracht in een schitterend kostuum en met muziek die het geheel completeert. U kunt gaan genieten van onvervalst, verzorgd variété. Een boeiende show waarbij U tot het uiterste gespannen zult toekijken als de slangen en krokodillen angstwekkend dichtbij over de dansvloer glijden waarna U weer opgelucht adem zult halen. De vogelspinnen kunt U haast aanraken en misschien bent U wel diegene die mee mag maken hoe het is om een slang dichtbij te voelen, heel dichtbij!

Boeken of een optie plaatsen voor Les Torrez Reptielenspektakel?

Voor meer informatie over Les Torrez Reptielenspektakel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Les Torrez Reptielenspektakel

Deze act is bekeken door 33700 mensen

Specificaties van Les Torrez Reptielenspektakel

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Les Torrez Reptielenspektakel

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Buurtvereniging Uitbreiding Dorp

  • Door: Stef Verhoek
  • Locatie: Feesttent in Bergambacht.
  • Datum:

Zeer vriendelijk en was heel makkelijk in omschakelen voor het programma. Wij en heel veel kinderen hebben genoten!

Waardering:

9,0

Biografie van Les Torrez Reptielenspektakel

Ferry Torrez presenteert op humane wijze zijn reptielen bestaande uit wurgslangen, krokodillen en vogelspinnen. Van kinds af aan heeft hij een voorliefde voor deze dieren. De meeste van zijn dieren heeft hij al van kleins af aan. Uiteraard springt een slang niet door een hoepeltje en is deze act meer een natuurlijke presentatie en een mooie manier om te laten zien hoe er contact en wederzijds respect kan zijn tussen mens en dier.

Op rustige doch indrukwekkende muziek opent hij de grote kisten, één voor één komen langzaam de steeds groter worden slangen naar buiten. Deze slangen zijn niet giftig en worden wurgslangen genoemd, daar zij hun prooi eerst wurgen alvorens deze te eten. Wees gerust; de slangen krijgen voldoende eten zodat zij nooit hongerig zijn bij de optredens. De slangen worden aan het publiek getoond. Als de slangen weer terug zijn in hun hokken presenteert Ferry zijn vogelspinnen, deze bevinden zich in een uiteraard kleinere kist. Deze diertjes zijn heel teer en zien er misschien wel eng uit maar zijn het niet. In alle rust zet Ferry deze diertjes op zijn arm en gezicht. De vogelspin is gewend aan zijn lichaamswarmte en geur en blijft rustig zitten. Het visuele plaatje is voor de gasten wel heel spannend. De krokodillen vormen het laatste onderdeel van de act. Daar Ferry deze dieren al van jongs af aan heeft is er toch een, hoewel niet hecht want dat kan met deze beesten niet, band ontstaan. De krokodillen accepteren zijn nabijheid en zelfs directe nabijheid.

Tevens is er in deze act interactie met het publiek. Een vrijwilliger/ster uit het publiek mag meemaken hoe het is een reuze slang om zijn/haar nek te krijgen en hoe het is om een vogelspin op de hand/arm te voelen.

Daar deze act een samenspel is tussen mens en dier vormt de presentatie een indrukwekkend plaatje waar wij u als gast graag van mee laten genieten. Echter zijn er voor de veiligheid van mens en dier een aantal regels waar men zich uitdrukkelijk aan dient te houden.

-Het publiek dient alleen aan voorzijde en zijkanten te zitten/staan.
-Het publiek dient op redelijke afstand te zijn; minimaal 6 x 6 werkoppervlakte is nodig voor de act.
-De werkoppervlakte dient eventueel afgezet te zijn met hekken of linten; dit om het publiek op juiste
afstand te houden. Of er worden minimaal 3 medewerkers gevraagd om te zorgen dat dit ook
gebeurt.
-Deze medewerkers dienen tijdens de act alert te wezen dat de gasten buiten het werkgebied
blijven.
-De betreffende artiest neemt geen verantwoordelijkheid voor gasten die zich niet aan deze regels
houden.
-De kisten van de dieren zijn te allen tijde gesloten en worden alleen geopend bij het presenteren
van de dieren. De dieren worden nooit onbeheerd achtergelaten op de speelplek.

Wij vertrouwen erop dat het een prettig en verrassend optreden zal zijn.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Les Torrez Reptielenspektakel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Les Torrez Reptielenspektakel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.