Les Torrez Reptielenspektakel

Les Torrez Reptielenspektakel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Les Torrez Reptielenspektakel.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Slangen Krokodillen & Vogelspinnen Show


Élégance en Mysterie. Dat zijn de ingrediënten van dit shownummer. Een artiest, met een voorliefde voor deze dieren presenteert U Reuze Wurgslangen, Krokodillen & Vogelspinnen.

Een act die in een vlot tempo wordt gebracht in een schitterend kostuum en met muziek die het geheel completeert. U kunt gaan genieten van onvervalst, verzorgd variété. Een boeiende show waarbij U tot het uiterste gespannen zult toekijken als de slangen en krokodillen angstwekkend dichtbij over de dansvloer glijden waarna U weer opgelucht adem zult halen. De vogelspinnen kunt U haast aanraken en misschien bent U wel diegene die mee mag maken hoe het is om een slang dichtbij te voelen, heel dichtbij!

Boeken of een optie plaatsen voor Les Torrez Reptielenspektakel?

Voor meer informatie over Les Torrez Reptielenspektakel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Les Torrez Reptielenspektakel

Deze act is bekeken door 11001 mensen

Specificaties van Les Torrez Reptielenspektakel

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland