Kitty Hagen - Fireshow

Kitty Hagen - Fireshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kitty Hagen - Fireshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een show met een vurige inhoud, al jaren een eyecatcher!

Op geheel eigen wijze presenteert Kitty Hagen haar shows vol temperament en passie. Opzwepende muziek en met een unieke uitstraling.

Vuurswingen, vuurrad, vuurstrelen, vuurvreten en vuurspuwen.

Spannende interactie met het publiek.

Deze show is beschikbaar in verschillende thema's

  • Burlesque
  • Fantasy Oriëntal
  • Venetië (opera)

Combineer deze Fireshow

Deze fireshow is perfect te combineren met bijvoorbeeld de 

Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen.

Boeken of een optie plaatsen voor Kitty Hagen - Fireshow?

Voor meer informatie over Kitty Hagen - Fireshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kitty Hagen - Fireshow

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 37429 mensen

Specificaties van Kitty Hagen - Fireshow

  • Tijdsduur: 1 x 12 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Friesland, daarna € 0,27 per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Kitty Hagen - Fireshow

Biografie:


Na de modevakschool kwam Kitty terecht in de modebranche. Dit was interessant maar absoluut niet spannend genoeg. Je bent jong en Kitty was op zoek naar het onbekende. Via een vriendin kwam zij in kontakt met mensen uit het circus en opeens was daar het avontuurlijke verlangen om mee te gaan reizen. Te ontdekken wat dat nu is die magische cirkel van zand en zaagsel!

Zij begon in 1982 als manusje van alles bij Circus Holiday, familie van Toni Boltini. Kitty Hagen werd aangenomen voor de reclame maar eigenlijk wilde zij alleen maar in de piste staan. Nou, dat heeft ze geweten! Zij liet krokodillen over zich heenlopen, stond voor het messenwerpbord, werkte met wurgslangen, deed mee aan de trapeze in een luchtballet en kreeg spierballen van al het sjouwen tijdens op- en afbouw van de circustent. Een harde leerschool die 3 jaar duurde. Al met al een goede basis voor haar verdere carriére.

Maar zij wilde meer! Via de in het Circuswereldje overbekende 'Ome Chef en Tante Fien' kreeg zij een eigen nummer. De nu alom geprezen Kitty Hagen Fakirshow. De eerste vrouw in Nederland met een variété act die bestaat uit vuur, glas, spijkerbed en vlijmscherpe zwaarden. Dit alles in een supervrouwelijke en de Kitty Hagen zo eigen temperamentvolle presentatie. TV optredens bij Nieuwe Oogst met Pim Jacobs, de Showbizz kwis, Lotto-Live, Los Vast met Jan Rietman, Linda de Mol, 100 Jaar Carré, Tros TV show, Patty Brard, Catherine Keyl, Late Night Show van Peter Jan Rens en ga zo maar door.

Na een aantal jaren exclusief aan een buro verbonden te zijn geweest vond Kitty het plezierig om de touwtjes zelf in handen te nemen. Zo werd op 30 mei 1991 Back-Stage Kitty Hagen gestart. Het woord zegt het al: achter de schermen bij Kitty Hagen. Naast haar artistieke capaciteiten heeft Kitty een nogal gezonde portie organisatiedrift. Back-Stage Kitty Hagen is hiermee een interessante aanvulling voor collega buro's en organisatoren en geeft een bijzondere invulling aan feesten en evenementen. Kitty Hagen zal altijd actief blijven in het haar zo geliefde entertainment wereldje. Je kunt wel zeggen: ze kan niet anders! Tot op de dag van vandaag is haar inmiddels gevestigde naam een begrip en verdient zij alom respect.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Kitty Hagen - Fireshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kitty Hagen - Fireshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.