Allround Trio Push

Allround Trio Push boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Allround Trio Push.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Laat je meevoeren door de ongeëvenaarde muzikaliteit van PUSH, een trio bestaande uit drie rasechte muzikanten die samen een professionele krachtpatser vormen. Deze band staat garant voor een avondvullend repertoire dat alles omvat: van Nederlandstalig tot dance-classics, top 40, pop, reggae, country, salsa en nog veel meer.

PUSH is van vele markten thuis, vele genres zijn mogelijk om te spelen

De veelzijdigheid van hun repertoire is slechts een glimp van de diversiteit die PUSH te bieden heeft. Met hun unieke muzikale aanpak kunnen ze zich aanpassen aan verschillende situaties en gelegenheden, waardoor ze op alle mogelijke festiviteiten kunnen schitteren. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een uitbundig feest, PUSH weet altijd de juiste toon te raken.

Wat PUSH extra bijzonder maakt, is dat ze niet alleen een uitstekende geluidsinstallatie bieden, maar ook een complete lichtinstallatie inbegrepen hebben in de prijs. Zo wordt niet alleen het geluid, maar ook de visuele beleving naar een hoger niveau getild. En als de band even pauze neemt, hoef je je geen zorgen te maken, want er worden passende cd's afgespeeld om het feest gaande te houden.

Een programma helemaal op jouw wensen afgestemd

PUSH brengt een avondvullend programma met vier sets van elk 45 minuten. Dit betekent dat je een continue stroom van muzikale energie kunt verwachten die het feest levendig houdt en de gasten in beweging brengt. En als kers op de taart: PUSH is ook beschikbaar als een 4- of 5-mans formatie, waardoor je nog meer opties hebt om aan te passen aan de grootte van jouw evenement.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe je PUSH kunt inzetten om jouw evenement naar ongekende hoogten te tillen. Met hun veelzijdige muzikaliteit, professionele aanpak en dynamische optredens, belooft PUSH een onvergetelijke ervaring te bieden die het publiek nog lang zal bijblijven.

Boeken of een optie plaatsen voor Allround Trio Push?

Voor meer informatie over Allround Trio Push kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Allround Trio Push

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Trio's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27767 mensen

Specificaties van Allround Trio Push

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Licht: Grote lichtset
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Allround Trio PushBezetting: ROY VAN BREDA
zit inmiddels 25 jaar in het vak en is een doorgewinterde muzikant met een prettig stemgeluid. Daarnaast speelt hij keyboard en percussie. Hij weet door middel van zijn enthousiasme, professionele inzet en het juiste repertoire te kiezen het feest tot het hoogste niveau te brengen.

ANGELINA BAL
Angelina is wat je noemt een echte allround zangeres!Zij zingt al vanaf haar 15e jaar! Met haar jaren lange ervaring en een professionele uitstraling weet zij het publiek goed te entertainen.
Tina Turner, Shania Twain of Anouk… noem het maar op en zij zingt het voor u!


CHARLES BAL
Was 17 jaar toen hij begon met optreden en is wat je noemt de muzikale duizendpoot van de band . Charles zingt zowel solo als achtergrond,speelt gitaar en keyboards. Hij vult dit unieke gezelschap dan ook prima aan!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Allround Trio Push

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Allround Trio Push kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.