Allround Trio Push

Allround Trio Push boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Allround Trio Push.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

PUSH bestaat uit 3 ras muzikanten die samen dit professionele trio vormen. De band speelt een avondvullend repertoire met nederlandstallig, dance- classics ,top 40,pop,reggae,country,salsa en nog veel meer.

Mede door het veel zijdig repertoire,waarin alle stijlen ruim aan bod komen,is PUSH op alle mogelijke festiviteiten inzetbaar en past zich aan alle voorkomende situaties. 
   
Bijzonderheden:

Naast een uitstekende geluidsinstallatie zit ook een lichtinstallatie inbegrepen in de prijs. In de pauzes wordt gezorgd voor passende cd's zodat ook dan het feest gewoon door kan gaan.
PUSH brengt een avondvullend progamma van vier sets van elk 45 minuten.
PUSH is ook te boeken als 4 of 5 mans formatie!!!

Boeken of een optie plaatsen voor Allround Trio Push?

Voor meer informatie over Allround Trio Push kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Allround Trio Push

Deze act is bekeken door 25921 mensen

Specificaties van Allround Trio Push

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Licht: Grote lichtset
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Allround Trio PushBezetting: ROY VAN BREDA
zit inmiddels 25 jaar in het vak en is een doorgewinterde muzikant met een prettig stemgeluid. Daarnaast speelt hij keyboard en percussie. Hij weet door middel van zijn enthousiasme, professionele inzet en het juiste repertoire te kiezen het feest tot het hoogste niveau te brengen.

ANGELINA BAL
Angelina is wat je noemt een echte allround zangeres!Zij zingt al vanaf haar 15e jaar! Met haar jaren lange ervaring en een professionele uitstraling weet zij het publiek goed te entertainen.
Tina Turner, Shania Twain of Anouk… noem het maar op en zij zingt het voor u!


CHARLES BAL
Was 17 jaar toen hij begon met optreden en is wat je noemt de muzikale duizendpoot van de band . Charles zingt zowel solo als achtergrond,speelt gitaar en keyboards. Hij vult dit unieke gezelschap dan ook prima aan!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Allround Trio Push

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Allround Trio Push kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.