Heeren van Oranje

Heeren van Oranje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Heeren van Oranje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dat gelukkig toeval bestaat, blijkt wanneer Bert Heerink, Erik Mesie en Peter Groot Kormelink elkaar tegenkomen en besluiten de degens te kruisen. “Heeren van Oranje” is een feit. 

Heeren van Oranje - Hofleverancier van de Hits!

Heeren van Oranje is drie kwartier lang drie topartiesten aan het werk.
Tot nu toe bleek elk podium te klein! 

De hits waar je Heeren van Oranje van kent zijn o.a.:

 • Stiekem gedanst
 • Net als in de film
 • Juli July
 • Jazzpolitie
 • Toontje Lager
 • Splitsing
 • IOS
 • Goede Doel
 • Bert Heerink
 • de Kast

Boeken of een optie plaatsen voor Heeren van Oranje?

Voor meer informatie over Heeren van Oranje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Heeren van Oranje

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24638 mensen

Specificaties van Heeren van Oranje

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Heeren van Oranje

Dat gelukkig toeval bestaat, blijkt wanneer zangers/songwriters Bert Heerink, Erik Mesie en Peter Groot Kormelink elkaar tegen het lijf lopen op een podium ergens in den lande. Tijdens deze ontmoeting besluiten de Heeren de degens te kruisen onder het motto: één voor allen en allen voor één.

De "Heeren van Oranje" is een feit. Begeleid door een superband met in het koor de overvrolijke Femmes Vocale en voorzien van een fiks aantal eigen hits trekken zij langs de Nederlandse podia en festivals.

Waar op het podium de complete bezetting met band niet past of te begrotelijk is kunnen de "Heeren van Oranje" worden geboekt met tape.

Even terug...
Peter Groot Kormelink is een bekend gezicht in muziekminnend Nederland. We kennen hem van De Jazzpolitie en Splitsing waarin hij zijn naam vestigde als zanger en schrijver van een flink aantal memorabele hits. Evergreens als: "Liefdesliedjes", "Ze zijn Terug","Wind en Zeilen" en "Recht uit het hart" zijn anno 2006 nog dagelijks in de ether. Het feit dat Peter De Jazzpolitie naar het land der legenden heeft verwezen weerhoudt hem er gelukkig niet van zijn repertoire 'uit te lenen' aan "Heeren van Oranje". Dit wordt afgewisseld met een selectie prachtige songs van zijn persoonlijke helden Joe Jackson en Phil Collins.

Bert Heerink is de trotse bezitter van dé rockstem van Nederland. Als frontman van de formatie Vandenberg verwierf hij internationale faam in binnen- en buitenland met de superhit “ Burning Heart”. Het vele toeren door Europa, Japan en Amerika maakte van Bert een autoriteit op het gebied van entertainment. Het is vaak tot groot vermaak van zijn medezangers dat hij daar te pas en te onpas over verhaalt. En wees gerust, Bert verlaat het pand niet voordat hij het publiek heeft getrakteerd op een reeks "Heineken Hits".

Erik Mesie, de zingende hartenbreker. Talloze dames bracht hij in vervoering met het prachtige "Stiekem Gedanst" onder de noemer Toontje Lager. Je hoefde de radio maar aan te zetten of de hits "Net als in de Film" en "Ben jij ook zo Bang" vlogen je om de oren.

In "Heeren van Oranje" zingt Erik Mesie zeker geen toontje lager. Sterker nog, met dezelfde karakteristieke stem van weleer brengt hij eigen hits en absolute "tachtig-toppers" op sympathieke wijze.

Ben Jij ook zo bang, Vroeg of laat, Zonder jou, Zoveel te doen, Burning Heart, julie July, Zolang je bij me blijft, Liefdesliedjes, Recht Uit het Hart, Na mij de zondvloed, Wind en Zeilen, Net als in de film, Stiekem Gedanst, Vogel zo vrij, Het beest is los, Is she really going out with him, Easy Lover,
Land van Maas en Waal, Alright now, whatever you want, Jump, Final Countdown...

"Heeren van Oranje": zes kwartier lang drie topartiesten aan het werk! Authentiek en spetterende covers in een swingende setting. Tot nu toe bleek elk podium te klein...

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Heeren van Oranje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Heeren van Oranje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.