Waalkadefeest en nieuwe single Frans Duijts

26/01/2012

‘Laat me nooit alleen’ nieuwe single Frans Duijts

Inmiddels is ook de nieuwe single van Frans Duijts, in zowel Nederland als Vlaanderen, in release gegaan. 'Laat me nooit alleen' is een mooie gevoelige ballad. Dit lied is de 2e single van het gloednieuwe album dat op 2 maart uit zal komen. De single kwam afgelopen week op #30 binnen in de top 100 en maakte daarmee een mooie start.

Waalkadefeest

Ook dit jaar zal Frans Duijts weer zijn eigen open-air feest organiseren op de Waalkade in zijn woonplaats Tiel. Tijdens de tweede editie van het Waalkadefeest zal hij zijn fans trakteren op een groots concert samen met zijn vrienden die enkele gastoptreden zullen komen verzorgen. Wie dat zijn blijft nog even een geheim, maar het zal net als vorig jaar weer een mooi en bijzonder spektakel worden. Afgelopen jaar kwamen 5000 Frans Duijts fans op dit feest van de volkszanger af en daarmee was de eerste editie helemaal uitverkocht.

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Duijts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Duijts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.