Frans Duijts viert 10-jarig jubileum met nieuwe single en album

14/10/2015

In november 2015 is het voor de Tielse volkszanger Frans Duijts precies 10 jaar geleden dat hij zijn muzikale carrière begon. Hét moment voor Frans om zijn nieuwe single ‘Elise’ en het verzamelalbum ’10 jaar - Mijn grootste hits tot nu toe’ uit te brengen.

Frans Duijts  zijn grootste held was André Hazes

Naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts toerde Frans door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Het was voor Frans een stiekeme droom om het ooit met eigen repertoire te proberen. Eind 2005 bracht hij het door Pierre Kartner geschreven nummer ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’ uit, dat tot op de dag van vandaag nog steeds één van zijn grootste hits is.
 

Nieuwe single is voorloper album

Het nummer "Elise" is de voorloper op zijn Best Of album genaamd ’10 jaar – Mijn grootste hits tot nu toe’. Een verzamelalbum met hierop zijn grootste hits, nieuwe singles en tracks uit het TV-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ dat vanaf 6 november in de winkels ligt en online verkrijgbaar is.
 

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Duijts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Duijts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.