Nieuwe single en videoclip Frans Duijts - Ik Laat Je Nooit Meer Gaan

05/06/2015

Vorige week is de nieuwe single 'Ik laat je nooit meer gaan' van Frans Duijts gereleased. De bijbehorende videoclip is vanaf nu te bekijken op YouTube en daarnaast is de nieuwe single is per direct verkrijgbaar via iTunes, Spotify, Deezer en Google Play.

Beste Zangers

Deze week hebben op Ibiza de opnames plaatsgevonden van een nieuw seizoen van het televisieprogramma " De Beste Zangers van Nederland". In het nieuwe seizoen van De Beste Zangers van Nederland met Do van Hulst, Anouk Maas, Jan Keizer, Julia Zahra, Frans Duijts, Martin Buitenhuis en Lange Frans, onder leiding van presentator Jan Smit, strijden de artiesten om de felbegeerde titel ‘Beste Zanger van Nederland’.

In elke aflevering gaat één van de artiesten op zoek naar zijn of haar ideale vervanger. Ze zingen elkaars repertoire en laten zich zo van hun beste muzikale kant zien. Wie verrast het meest met zijn eigen versie van het nummer van een ander? En wie mag zich uiteindelijk de Beste Zanger van Nederland noemen?

De Beste Zangers van Nederland met Frans Duijts is vanaf 13 juni wekelijks te zien bij AVROTROS op NPO1.

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Duijts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Duijts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.