Frans Duijts voorbereid op crisis

05/10/2012

Frans Duijts zegt zelf genoeg optredens te hebben, maar met de aanhoudende crisis zal de volkszanger toch wat vaker voor een vriendenprijsje gaan optreden.

Het management van Frans laat weten dat de Nederlandse zanger een oplossing heeft bedacht om voor al zijn fans op een betaalbare manier bereikbaar te blijven. Frans zal diverse boeking pakketten introduceren waardoor hij te boeken is voor vergoedingen waarop hij ooit begon.

Zo vertelt de zanger uit Tiel: “Hoewel ik zelf eigenlijk niets te klagen heb over het aantal optredens dat ik mag doen, merk ik wel dat het speelveld in Nederland steeds kleiner wordt. Voor kleine, lokale initiatieven is het bijna niet meer haalbaar om een artiest van naam te boeken terwijl het voor een artiest zoals ik belangrijk is om dichtbij de fans te blijven. Aanleiding voor ons om naar de reguliere tarieven een aantal nieuwe betaalbare pakketten te introduceren zodat het ook weer voor de lokale kroeg aantrekkelijk wordt om een feestje te organiseren. Ik kijk erg uit naar de optredens waar het ooit allemaal begon.”

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Duijts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Duijts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.