Tweede editie Waalkadefeest van Frans Duijts trekt 5.000 bezoekers

15/05/2012

De tweede editie van het Waalkadefeest heeft afgelopen zaterdag ruim 5.000 bezoekers getrokken. Het Waalkadefeest is het jaarlijkse evenement van volkszanger Frans Duijts aan de Waal in zijn woonplaats Tiel. Glennis Grace, Thomas Berge, Peter Beense en Django Wagner trakteerden de bezoekers op een gastoptreden tijdens de show. Daarnaast zong Duijts voor het eerst nummers van zijn nieuwe album.

“Het is fantastisch om voor de tweede keer het Waalkadefeest te mogen organiseren in mijn stad Tiel”, aldus Duijts. “Je ziet dat het gaat leven en er komen steeds meer mensen op af. We proberen jaarlijks van decor te veranderen en andere gasten uit te nodigen waardoor het voor iedereen spannend blijft, ook voor mezelf. Ik ben erg trots dat we in deze moeilijke tijd zo’n mooi nieuw evenement erbij hebben”.

Het Waalkadefeest werd in 2011 voor het eerst georganiseerd door Frans Duijts op de Waalkade in Tiel. Ook toen waren ruim 5.000 bezoekers getuigen van het eerste eigen optreden van Frans Duijts met z’n band. Duijts verruilde de afgelopen jaren het sloperswerk voor de muziek. De hit “Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij” staat 4 jaar na het verschijnen nog steeds in de top 20 van grootste kroeg hits in Nederland. Maar ook “Lieveling” en de nummer 1 hit “Morgen Is Pas Morgen” zijn nog steeds veelvuldig op de radio te horen. Na twee jaar van voorbereiding bracht de volkszanger in maart het langverwachte nieuwe album “Alles Met Je Delen” uit dat tevens in Vlaanderen verscheen.

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Duijts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Duijts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.