Peter Beense

Peter Beense boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Peter Beense.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een zanger die zich mag meten met de beste zangers van Nederland. Met een prachtige loopbaan in de muziek die hem tal van hoogtepunten bracht. In 1985 boekt hij zijn eerste grootste succes met zijn debuutsingle ‘Mijn donkerbruine broeder’. Een regelrechte hit en het sein voor een uiterst succesvolle loopbaan als zanger.

Zijn sporen in de muziek heeft Peter als zanger van het levenslied  meer dan verdiend

Het succes lacht hem nog steeds toe. Na zijn eerste hit volgde een reeks van albums en nog een groot aantal singles met als uitschieter ‘Daniel’. Inmiddels heeft hij een totaal eigen sound en prijken gouden en platina onderscheidingen thuis aan de muur in zijn woonplaats Diemen.

De afgelopen jaren is Peter met grote regelmaat van de klok te zien in verschillende muziekprogramma’s op televisie.

Een mooi voorbeeld daarvan is natuurlijk het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en de prachtige concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes’. In 2011 stond hij in de serie concerten van ‘De Toppers’. Verder zijn er natuurlijk in de vakantieperiodes tal van optredens in het buitenland waar hij zijn landgenoten trakteert op een sfeervolle avond boordevol meezingers. Kortom, het succes lacht Peter Beense nog altijd op alle fronten toe.

Hits waar je Peter Beense van kent zijn onder andere

  • Laat Het Los
  • Waarom Heb Jij Nooit Gezegd
  • Alles Draait Om Geld
  • Het Mooiste Deel Van Mij
  • Muziek Is Ons Leven
  • Nu Weet Ik Wat Liefde Is

Boeken of een optie plaatsen voor Peter Beense?

Voor meer informatie over Peter Beense kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Peter Beense

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 135060 mensen

Specificaties van Peter Beense

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Peter Beense

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Piraat Eiland

  • Locatie: Leiden
  • Datum:

Waardering:

9,0

Biografie van Peter Beense

Jubileum
Peter Beense vierde in 2010 zijn 25 jarig jubileum als artiest. Het jubileumconcert vond plaats op 8 december 2010 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.

'n Goede Vriend
Peter Beense is 'n goede vriend van het Nederlandse en Engelse lied. Onder zijn goede vrienden bevindt zich ook Harry Slinger, met wie Peter een prachtig duet opnam dat te vinden is op het gelijknamige album. Ik mis je zo is een andere, zeer populaire track van deze cd.

Ga nu maar weg
In mei 2010 is de videoclip van 'Ga nu maar weg', de nieuwe single van de Amsterdamse volkszanger Peter Beense, online gegaan. De vrolijke single is is de opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Ga met me mee’ en gaat over een liefde waaraan niet toegegeven mag worden.
In de clip weerstaat Peter de verleiding van vele mooie vrouwen die om hem heen dansen en hem diep in de ogen kijken. Het is een zwoele clip geworden, met een dikke knipoog, waarbij de hilariteit niet geschuwd wordt. Kortom, drie minuten en 10 seconden feest, lachen, dansen, een biertje met Peter.

Big Party
Peter Beense is altijd al een gepassioneerd zanger geweest. Hij zorgt gegarandeerd voor een Big Party. Dat merk je meteen als hij op het podium nummers als 'Ik mis je zo', 'de Koster', of 'Fiësta' ten gehore brengt. Zijn repertoire is het best te omschrijven als een mix van Engels en Nederlandstalig met een zomers, zuidamerikaans tintje op z'n tijd.

Café Peter Beense
Wie een avondje gaat stappen in amsterdam mag café Peter Beense natuurlijk niet overslaan. Van donderdag tot en met zondag is zanger Peter in het café achter de tap te vinden en zingt hij samen met de gasten tot in de kleine uurtjes. Tenminste, als hij niet ergens in het land op het podium staat. Want met meer dan 200 optredens per jaar is Beense natuurlijk vaak onderweg.

Heineken Music Hall
Het eerste grote, exclusieve concert van Peter Beense vond plaats in het legendarische Carré. Binnen een halve dag was dit concert uitverkocht en de concerten die daarop volgden werden in de muziektempel Heineken Music Hall gehouden. De afgelopen jaren zong hij enkele keren voor een uitverkochte Heineken Music Hall de sterren van de hemel.

André Hazes
Tijdens de herdenking van André Hazes in de Amsterdam Arena, naar aanleiding van diens overlijden op 23 september, zong Peter Beense samen met Wolter Kroes het lied 'Het is koud zonder jou'. Peter is een groot bewonderaar van André. Op het album 'Samen met Dré' is Peter te horen in het nummer 'Waarom', een duet met André Hazes.

Songtekst
Als je de songteksten van Peter Beense goed beluistert, zul je ontdekken dat zijn muziek niet alleen feestelijk is, maar ook de nodige diepgang kent. De veelzijdige persoonlijkheid van deze zanger, draagt er dan ook zeker toe bij, dat hij meer dan 200 boekingen per jaar op zijn naam heeft staan.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Peter Beense

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Peter Beense kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.