Nieuwe album Frans Duijts binnen een week goud!

14/03/2012

Het nieuwe album van Frans Duijts heeft de gouden status bereikt. Binnen een week gingen meer dan 25.000 exemplaren van het album ‘Alles Met Je Delen’ over de toonbank. Ben en Dean Saunders verrasten de zanger met de onderscheiding tijdens zijn fandag op 11 maart in Tiel. Vrijdag kwam het album al vanuit het niets op de tweede plaats binnen in de GFK album top 100.

De zanger reageert verrast: “Het is onvoorstelbaar dat ik een week na release al met een gouden plaat in mijn handen sta. Het was voor mij een complete verrassing Ben en Dean Saunders ineens op het podium te zien met de award. Ik heb twee jaar gewerkt aan dit nieuwe album en ben mijn fans ontzettend dankbaar voor het vertrouwen en dit succes”.

Frans Duijts verruilde de afgelopen jaren het sloperswerk voor de muziek. De hit “Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag” staat 4 jaar na het verschijnen nog steeds in de top 20 van grootste kroeg hits in Nederland. Maar ook “Lieveling” en de nummer 1 hit “Morgen Is Pas Morgen” zijn nog steeds veelvuldig op de radio te horen. Na twee jaar van voorbereiding bracht de volkszanger vorige week het langverwachte nieuwe album ‘Alles Met Je Delen’ uit dat tevens in België verschijnt. Op z’n eigen Waalkadefeest in Tiel op 12 mei zal Frans Duijts voor het eerst nummers van het nieuwe album live met band spelen. 

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Duijts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Duijts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.