Vier het leven en dans mee met ‘Morgen Weer Een Dag’ van Jeffrey Kuipers!

16/06/2023

Jeffrey Kuipers, de eigenzinnige Dutch-Disco zanger, bevindt zich momenteel in een zeer succesvolle periode. Met zijn verrassende en heerlijke nieuwe nummer, "Morgen Weer Een Dag", brengt hij een duidelijke boodschap over: geef nooit op! Zelfs als je hard valt, kun je altijd weer opstaan en doorgaan. Met deze verse single blikt Kuipers nogmaals terug op de turbulente tijden die achter hem liggen.

Jeffrey Kuipers, Dutch-Disco Zanger, Inspireert Met Nieuwe Single "Morgen Weer Een Dag" - Geef Nooit Op!

"Als je in deze wereld zit, moet je wel een beetje moed hebben en ontzettend eigenwijs zijn. Gelukkig heb ik die eigenschappen van nature," lacht de zanger uit Hoogeveen. "Dat helpt wanneer je leven even in een neerwaartse spiraal zit. Dan voel je toch de drive om door te gaan, zelfs puur op karakter. En wat vandaag niet lukt, is er morgen weer een nieuwe dag!" aldus de zanger zelf.
 
Dankzij zijn deelname aan het SBS Tv-programma 'De Hollandse Nieuwe' in 2022 heeft Jeffrey's carrière een enorme boost gekregen. Zijn grote droom om als fulltime zanger het land te veroveren is nu werkelijkheid geworden. Hij is een graag geziene gast op zowel grote als kleine podia, waar hij bij elk optreden zijn fantastische soulstem laat horen. Natuurlijk brengt het verdienen van 'bakken vol poen' met deze stem ook verantwoordelijkheden met zich mee. Jeffrey blijft echter altijd professioneel en grapt: "Tegenwoordig laat ik de laatste bitterbal altijd over voor een ander."

Jeffrey Kuipers Brengt Hoop En Veerkracht In Verrassende Nieuwe Track

Jeffrey heeft een overvolle agenda. Tijdens optredens op onder andere de RadioNL Zomertoer, Dutch Valley Festival, Het Levenslied Festival, Mega Piraten Festijn en SterrenNL Muziekfeest op het Plein wil hij iedereen een boodschap meegeven: "Geniet gewoon van vandaag! En als het even niet lukt, dan is er altijd 'Morgen Weer Een Dag'."
 
 
 
 

Boeking of een optie plaatsen voor Jeffrey Kuipers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeffrey Kuipers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.