Jeffrey Kuipers

Jeffrey Kuipers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeffrey Kuipers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jeffrey Kuipers is een allround zanger, bij groter publiek bekend van zijn Nederlandstalige hits Alles wat je zei, Ware Liefde en Wat je zegt. Jeffrey is een artiest in hart en nieren.

Jeffrey Kuipers een personality met een dijk van een stem

Jeffrey ieeen personality met een dijk van een stem. De zanger, onder andere bekend van de hits Wat je zegt, Ware liefde, Alles wat je zei en Jij bent een chica mala, is een graag geziene gast op grote én kleine podia. De ras entertainer past zich moeiteloos aan bij zijn publiek. Wanneer u Jeffrey Kuipers boekt zingt hij met gemak de beste soul hits waaronder Proud Mary en Purple Rain, afgewisseld met Nederlandse hits van onder andere André Hazes, én uiteraard de bekende singles uit zijn eigen repertoire.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeffrey Kuipers?

Voor meer informatie over Jeffrey Kuipers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeffrey Kuipers

Deze act is bekeken door 15083 mensen

Specificaties van Jeffrey Kuipers

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set