The Soca Boys

The Soca Boys boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Soca Boys.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Nederlandse Dance Act scoorde een enorme zomerhit met het nummer ‘Follow The Leader’.

Door dit enorme succes werden de opvolgers eveneens een succes.
Uiteindelijk heeft Van B.King besloten om als soloartiest verder te gaan met zijn soca-dancers.

De hits waar u The Soca Boys van kent zijn o.a.:" Bumpin’(Keep On Bumpin’) ", "Doo Wah Diddy "  en " Follow The Leader ".

Boeken of een optie plaatsen voor The Soca Boys?

Voor meer informatie over The Soca Boys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Soca Boys

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28393 mensen

Specificaties van The Soca Boys

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van The Soca Boys

Wie herinnert zich niet de lange warme zomer van 1998. De mensen waren niet van de dansvloer af te krijgen zodra de klanken van "Follow the Leader" hun oren bereikten. De eerste megahit van THE SOCA BOYS werd overal toegejuicht en stond aan de top van alle Europese hitlijsten. Het werd zelfs (door import) een wereldhit en stond de gehele zomer hoog in de Nederlandse hitlijsten

Ondertussen belandden THE SOCA BOYS in the Billboards Hot 100 en ontvingen ze meerdere gouden en platina platen voor albumverkopen in Zuid Amerika

"Follow the leader" werd gevolgd door vele hits als "Bumpin', The Soca Gang, There's a party going on" en de nieuwste release "Do Wah Diddy". The band tourt over heel de wereld en ieder optreden brengt het publiek weer in zomerse sferen!

THE SOCA BOYS hebben hun show vernieuwd. Nieuwe choreografie en showelementen maken het optreden tot een spetterend geheel. Leadzanger Werner Penza wordt ondersteund door de gerenommeerde artiesten Giovanni A. en John Agésilas. Deze feestbeesten uit Curaçao en Ivoorkust hebben al getourd met artiesten als Dennis Jennah, Allison Williams, T-spoon, Lionel Richie en de Spice Girls. Een klein opsomming uit een lange lijst.

Tussen het werken aan het tweede album door zijn THE SOCA BOYS van plan de rest van de wereld te veroveren. Azië, Engeland en Duitsland liggen aan hun voeten. Iedereen is klaar voor THE SOCA BOYS.

Follow the Leader!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor The Soca Boys

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Soca Boys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.