Leenderd

Leenderd boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Leenderd.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Leenderd is geen onbekende in de musical en filmwereld met rollen als acteur in ‘De Kleine Blonde Dood’ en ‘Leve de Koningin’ en als musicalster in ‘101 Dalmatiërs’, ‘Belle en het Beest’ en ‘Opus One’.

Tevens heeft hij jaren gewerkt voor Wentink Events en in de theatershows van De Efteling.

Zijn single " Meer dan Ooit " geschreven door Axel Lindelauf scoorde hoog in de Mega Top 100.

Boeken of een optie plaatsen voor Leenderd?

Voor meer informatie over Leenderd kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Leenderd

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27290 mensen

Specificaties van Leenderd

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Leenderd

Leenderd Garcia Moes, geboren op 15 augustus 1979 te Amsterdam, is als kleine jongen al bezig met acteren en entertainen. Bij de Damrakkertjes ervaart hij voor het eerst hoe het is om bij een gerenommeerd koor te zingen en op te treden.

Tijdens de basisschoolperiode volgt hij ook de jeugdtheaterschool. Nadat Leenderd zijn middelbare schooldiploma heeft behaald, volgt hij vele workshops en de 4-jarige musicalopleiding in Tilburg.
Leenderd blijkt ook over een goede stem voor klassieke zang te beschikken en hij is veel te horen in operettes. Zijn eerste persoonlijke begeleider is de zangpedagoog Jan Majoor, momenteel wordt hij gecoacht door James Hutchsinson.

In de loop der jaren doet Leenderd een schat aan ervaringen op door bij vele operette- en musicalverenigingen op te treden in de meest uiteenlopende rollen.

Vele audities leiden tot een groot aantal rollen in onder meer Showbizzcity en de Sprookjesshow in de Efteling.
Een deskundige jury beloont Leenderd in een talentenjacht met de eerste prijs: De Gouden Os.
Zijn naamsbekendheid wordt alsmaar groter in het musicalcircuit en Leenderd speelt o.m. in de musicals 101 Dalmatiërs en Belle en het Beest van Opus One en Ook de tv en film lokken Leenderd. Hij speelt rollen in De Kleine Blonde Dood, Pleidooi en Lang Leve De Koningin.

Naast het spelen in musicals, tv series, films en shows is Leenderd veel te zien en te horen op feesten en evenementen als zanger van Engels- en Nederlandstalige muziek.
Zijn talent als entertainer blijft ook niet onopgemerkt en in 2001 weet Leenderd een reis te winnen naar de Verenigde Staten om daar zijn talenten verder te ontwikkelen.

Op 23-jarige leeftijd komt Leenderd met zijn eigen grote theatershow: Leenderd met Gevoel.
Deze show gaat op 9 en 10 mei 2003 in première en blijkt een groot succes!

Leenderd stort zich met hart en ziel in zijn vak, waarin amusement en een flinke dosis humor hand in hand gaan.
Eén ding is zeker: Leenderd staat garant voor topperformance waarmee hij op professionele wijze het publiek weet te boeien en te vermaken.

Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Leenderd

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Leenderd kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.