Hans Kazan - Presentator

Hans Kazan - Presentator boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hans Kazan - Presentator.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Naast entertainer en presentator is Hans een ondernemer pur sang!
Als spreker is zijn primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden.
Dat doet hij met authentieke verhalen, passie, enthousiasme en véél humor.

Presentator Hans Kazan van alle markten thuis

Vanaf het eerste moment betrekt hij de aanwezigen actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt.

Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken.

Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten!

Op locatie dient het volgende aanwezig te zijn:

  • Goed verlicht podium/verhoging van min. 3,5 m breed en 2,5 m diep
  • Professionele geluidsinstallatie met een headset
  • Een tafeltje/zuil op het podium waarop een attache-koffertje kan worden geplaatst.
  • Publiek op stoelen vóór het podium (dus niet ernaast)

Hans Kazan als dagvoorzitter/ presentator

Als dagvoorzitter brengt Hans Kazàn lijn in uw congres of bijeenkomst en zorgt hij bovendien voor een enthousiaste uitwisseling van ideeën waar iedereen wijzer én blijer van wordt!

Een bijzondere voorzitter/ presentator met vaart, humor en magie!

Boeken of een optie plaatsen voor Hans Kazan - Presentator?

Voor meer informatie over Hans Kazan - Presentator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hans Kazan - Presentator

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 50829 mensen

Specificaties van Hans Kazan - Presentator

  • Tijdsduur: In overleg.
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Hans Kazan - Presentator

Hans Kazàn
Hans Kazàn kreeg op zijn negende een goocheldoos van Sinterklaas en vanaf dat moment was zijn carrière bepaald. Goochelaar en illusionist wilde hij worden. Levensloop
Hans Kazàn, Nederlands meest bekende illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Hans Kazàn begon met goochelen toen hij 9 jaar jong was en in 1973 won Hans Kazàn op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs!

Vanaf dat moment groeide Hans Kazàn uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is Hans Kazàn nu, 34 jaar later, nog steeds!

Hans Kazàn produceert al jarenlang zijn eigen magic shows voor theater en televisie en ook presenteerde Hans Kazàn vele verschillende amusementsprogramma´s waaronder maar liefst 850 afleveringen van het bekende televisie-programma Prijzenslag (The price is right).

Enkele jaren geleden stortten ook twee zonen van Hans Kazàn zich vol overgave op het illusionisten-vak. Oscar en Renzo vormden samen met de charmante Mara de illusionistengroep Magic Unlimited. Het was een onmiddellijk succes. Binnen enkele jaren groeiden zij uit tot een internationale entertainment attractie die in Europa en ook in Las Vegas tot de top van de amusements-industrie behoort.

Hans Kazàn en Magic Unlimited begonnen samen te werken in televisie- en theater-shows waarin Oscar, Renzo & Mara spectaculaire, romantische en vooral verbluffende illusies presenteerden. Een schot in de roos want het publiek bleek enthousiast over de 'magic family'. Twee verschillende generaties die elk op een totaal andere wijze met het vak van illusionist omgaan maar toch harmonieus samenwerken en het publiek van alle leeftijden en alle klassen laat genieten van hun wonderlijke magische wereld waarin het onmogelijke werkelijkheid wordt!

Hans Kazàn woont met zijn vrouw Wendy en hun jongste dochter Lara al enkele jaren permanent in Andalucía (Spanje). Hun zonen Oscar en Renzo reizen met Mara als Magic Unlimited de wereld rond en hun zoon Steven werkt als tourmanager achter de schermen bij deze internationale magic show!

Eigen show met Oscar en Renzo Hans Kazan wilde nu nog een van zijn vele ideeën realiseren. Een eigen show in het theater. Hij ging samenwerken met Oscar en Renzo (inderdaad... zijn kinderen) en Mara. Deze drie jonge illusionisten, die werken onder de naam 'Magic Unlimited' vormden inmiddels 'The young generation in magic' en hadden al op zeer jonge leeftijd zelfstandig internationaal succes geboekt in Las Vegas. Vanzelfsprekend gaan de twee generaties totaal verschillend om met de uitvoering en de presentatie van hun vak. Echter, zij delen de passie en fascinatie voor hun fantasierijke beroep en creëerden gezamenlijk een verbluffende, spetterende en in alle opzichten magische theateravond.

Anno 2007 stort Hans zich op nieuwe, magische projecten.

TV Celebrity
Al in 1976 sloot Hans Kazàn zijn eerste televisiecontract af bij de TROS. De bedoeling was dat hij één seizoen lang te gast zou zijn in het populaire jeugdprogramma Ren Je Rot, maar het werden maar liefst zeven onafgebroken jaren. Aansluitend presenteerde hij voor de TROS de Blufshow.

Vervolgens stapte Hans over naar de commerciële televisie. Hier presenteerde hij vijf dagen per week het spel Prijzenslag. Daarna was het weer tijd voor magic en presenteerde en produceerde hij talloze magic shows voor RTL 4. Honderden trucs en illusies heeft hij bedacht en uitgevoerd.

In 2001 keerde Hans Kazàn terug bij de TROS met zijn Hans Kazàn & Magic Unlimited, een televisieshow die zij zelf bedenken, schrijven en produceren. In seizoen 2002/2003 was dit programma bij de TROS te zien, en werd met nieuwe shows vervolgd in 2003/2004/2005/2006!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Hans Kazan - Presentator

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hans Kazan - Presentator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.