Ramana - Winnaar de Nieuwe Uri Geller

Ramana boeken of inhuren? | JB Productions Corné van der Stelt

Ramana - Winnaar de Nieuwe Uri Geller boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ramana - Winnaar de Nieuwe Uri Geller.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De mysterieuze acts van Ramana zijn zowel op artistiek als op magisch niveau van ongekende kwaliteit. 

Magie die de mens raakt en die je nooit meer vergeet

De indrukwekkende Indian magic vindt plaats in direct contact met het publiek, waarbij hij hen doet verbazen en in verwondering achter laat. Ook verwondert Ramana zijn publiek met andere acts, waaronder zijn beroemde zweefact, waarbij hij in stilte meer dan een meter boven de grond zweeft.
 
Deze unieke magier is opgeleid in de alleroudste magische traditie ter wereld en heeft les gehad van legendarische Indiase Jadugars (magiers) en twee Amerikaanse grootmeesters. Zijn magie is zo bijzonder dat hij nationaal en internationaal voorpagina nieuws haalde. Ook verscheen Ramana in verschillende televisie programma’s zoals Barend en van Dorp, Paul de Leeuw, TMF, NOS journaal en Jensen! In 2008 werd Ramana de winnaar van de SBS6 televisie show “De Nieuwe Uri Geller”.

Ramana staat in volle zalen, maar ook in intieme gelegenheden

Zo gaf hij o.a. een optreden voor de voormalig hofdame van prinses Beatrix en koningin Maxima en Christopher Forbes (Forbes Magazine). Bovendien gaf hij in India privé-optredens voor de minister van cultuur en is daar onderscheiden met de poonaada (het gouden kleed), dit is de hoogste culturele onderscheiding ooit aan een westerling gegeven.
 
Naast optredens in vijfsterren hotels en soortgelijke entourages treedt Ramana ook regelmatig op straat op en heeft veel ervaring met de meest uiteenlopende gezelschappen.

Ramana kan het onmogelijke mogelijk maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Ramana - Winnaar de Nieuwe Uri Geller?

Voor meer informatie over Ramana - Winnaar de Nieuwe Uri Geller kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ramana - Winnaar de Nieuwe Uri Geller

Deze act is bekeken door 27329 mensen

Specificaties van Ramana - Winnaar de Nieuwe Uri Geller

  • Tijdsduur: 12 tot 40 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon