Party Animals

Party Animals boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Party Animals.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Knallende Show van een Top act uit de 90's 

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. De dubbel CD/DVD “Gang Of 4″ uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekendste hits door de jaren heen, inclusief de bijbehorende videoclips op DVD.

Nu, vijftien jaar later en meer dan 800 optredens verder

Lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans, de enthousiaste discotheken en feestorganisaties die de groep maar blijven boeken en de actieve vrijwilligers die de groep bijstaan. Het feit dat de Party Animals zich niet tot nauwelijks gesteund voelen door radio, TV of geschreven pers lijkt niet in het nadeel van de groep te werken. Integendeel, door het uitblijven van “over-exposure” lijkt het of niemand er genoeg van kan krijgen en worden de Party Animals keer op keer, jaar in jaar uit weer teruggevraagd in clubs, zalen, feesttenten en op evenementen waar het iedere keer weer dolle pret is en “het dak eraf gaat”. Martijn, Jan, Kelvin en EB zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken, na 15 jaar is het nog steeds: “P.A. Posse in da place!”

Boeken of een optie plaatsen voor Party Animals?

Voor meer informatie over Party Animals kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Party Animals

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 38874 mensen

Specificaties van Party Animals

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 4 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Party Animals

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. De dubbel CD/DVD "Gang Of 4" uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekenste hits door de jaren heen, inclusief de bijbehorende videoclips op DVD. Nu, tien jaar later en meer dan 500 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus (die de 200.000 km inmiddels is gepasseerd) het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Maar er is wel degelijk wat veranderd, kleding en uiterlijk zijn van nu en niet van toen. De Party Animals klassiekers worden tegenwoordig gewoon door dj's ingemixed met Nederlandstalige meezingers, billenschuddende R&B hits of komische skihut. Ook de bezetting is met zijn tijd meegegaan - net als een veranderende James Bond met Sean Connery, Roger Moore of Pierce Brosnan is ook de bezetting van de Party Animals dynamisch. In de loop der jaren is er steeds vernieuwd en verjongd. Maar zoals een fan uit de begintijd die tegenwoordig nog steeds regelmatig in de voorste rijen te vinden is een keer heeft gezegd: "Het maakt me niet uit wie er staan, zolang ze het maar goed doen!" - en wie weet is dat wel het geheim achter het aanhoudende succes van de Party Animals.

De bezetting bestaat tegenwoordig uit Michael - die sinds Atomic in 1997 deel uit maakt van de groep en de oudste van de vier is, Youri en Jordi - die in 1997 op 12/13 jarige leeftijd als Mini Animals door de Party Animals getraind werden om met "Get Up Stand Up" geld in te zamelen voor Unicef en in 2002 werden uitgenodigd deel uit te maken van de échte Party Animals en Kenney - de jongste telg uit de Party Animals dynastie, die in 2004 na een uitgebreide auditie als beste uit de bus kwam. En dan is er nog "vijfde Animal" Kevin - ligt er onverhoops een Party Animal met griep op bed, dan zorgt hij er voor als invaller dat de show toch door kan gaan. Vroegere groepsleden, zoals Paul, Evert, Patrick, Robert, David en Thijs hebben regelmatig kontakt met de huidige Animals en zijn er zelfs nog wel eens bij - backstage, verstopt in het publiek of incidenteel als eregast op het podium. MC Remsy, Animal van het eerste uur die in 2002/2003 ook een belangrijke bijdrage leverde aan de come-back van de Party Animals geniet tegenwoordig solo veel succes.

Een ding wat niet is veranderd is dat achter de schermen de regie nog steeds gevoerd wordt door producers Flamman & Abraxas. Sinds zij met hun remix van Technohead's "I Wanna Be A Hippy" Europa veroverden zijn zij nooit gestopt met het maken van hits. Naast alle bekende Party Animals nummers zoals "Have You Ever Been Mellow", "Aquarius" of "Used & Abused ", maakten zij met MC Remsy ook het bekende "Good To Go", stonden zij als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met "You Got To Believe" - maar waren zij ook met Jan Rot verantwoordelijk voor de uitglijder van de valszingende tweeling Double Date met "Email To Berlin" op het Nationaal Songfestival in 1999. Nog altijd brengen zij het leeuwendeel van de nacht door in hun studio, waar de afgelopen jaren nieuwe Party Animals knallers als "Life Is Short", "Xanadu" en "Wazzup" uitrolden, de "Good To Go 2005" remix met DJ Maurice en de nieuwste Party Animals single "How Do You Do" die voor de verandering bij een Duitse platenmaatschappij wordt uitgebracht begin 2006. Ook zangeres Suzanne Mangar is een constante faktor. Ze zong "Mellow, "Aquarius", "Whatever" en "Atomic" in de begintijd, maar is nog steeds te horen in "Xanadu" en "Wazzup" en in een gloednieuwe produktie die al is opgenomen en gepland staat als opvolger van "How Do You Do".

De Party Animals onderhouden intensief contact met hun fans, die zichzelf liever "Members" noemen, want zij zijn allemaal lid van de Party Animals website. Bij het schrijven van deze biografie update, eind 2007, telt de website 9800 leden van wie velen zeer aktief zijn betrokken bij het reilen en zeilen van de Party Animals. Aktieve Members hebben kontakt met de Party Animals, met de producers en met elkaar. Ze reageren op nieuwsartikelen, op elkaars commentaar, ze plaatsen foto's en spreken regelmatig met elkaar af voor landelijke Member Meetings op centrale lokaties. Sommige Members hebben admin rechten waardoor zij ook zelf artikelen schrijven en ingezonden artikelen of foto's kunnen plaatsen, als moderators optreden in de forums en er voor zorgen dat het gastenboek verschoond blijft van reakties met minder gewenst taalgebruik. De Members zitten over het hele land verspreid en bij een gemiddeld Party Animals optreden zijn er daardoor altijd wel zo'n 20 - 30 Members in het publiek te vinden. Via de Members krijgen de Party Animals constant feedback op optredens en nieuwe ontwikkelingen waardoor de Party Animals altijd op de hoogte zijn wat er leeft en wat de fans willen.

Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans, de enthousiaste discotheken en feestorganisaties die de groep maar blijven boeken en de aktieve vrijwilligers die de groep bijstaan. Het feit dat de Party Animals zich niet tot nauwelijks gesteund voelen door radio, TV of geschreven pers lijkt niet in het nadeel van de groep te werken. Integendeel, door het uitblijven van "over-exposure" lijkt het of niemand er genoeg van kan krijgen en worden de Party Animals keer op keer, jaar in jaar uit weer teruggevraagd in clubs, zalen, feesttenten en op evenementen waar het iedere keer weer dolle pret is en "het dak eraf gaat". Michael, Youri, Jordi, Kenney en Kevin zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken, na tien jaar is het nog steeds: "P.A. Posse in da place!"

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Party Animals

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Party Animals kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.