Party Animals

Party Animals boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Party Animals.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Knallende Show van een Top act uit de 90's 

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. De dubbel CD/DVD “Gang Of 4″ uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekendste hits door de jaren heen, inclusief de bijbehorende videoclips op DVD.

Nu, vijftien jaar later en meer dan 800 optredens verder

Lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans, de enthousiaste discotheken en feestorganisaties die de groep maar blijven boeken en de actieve vrijwilligers die de groep bijstaan. Het feit dat de Party Animals zich niet tot nauwelijks gesteund voelen door radio, TV of geschreven pers lijkt niet in het nadeel van de groep te werken. Integendeel, door het uitblijven van “over-exposure” lijkt het of niemand er genoeg van kan krijgen en worden de Party Animals keer op keer, jaar in jaar uit weer teruggevraagd in clubs, zalen, feesttenten en op evenementen waar het iedere keer weer dolle pret is en “het dak eraf gaat”. Martijn, Jan, Kelvin en EB zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken, na 15 jaar is het nog steeds: “P.A. Posse in da place!”

Boeken of een optie plaatsen voor Party Animals?

Voor meer informatie over Party Animals kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Party Animals

Deze act is bekeken door 25049 mensen

Specificaties van Party Animals

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 4 personen