Wie schrijft die blijft

Wie schrijft die blijft boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wie schrijft die blijft.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze promotie medewerkers delen pennen uit aan het winkelend publiek, met uw naam, slogan of logo. In de pen bevindt zich een lot, met dit lot gaat het publiek naar onze duidelijk herkenbare stand op een centrale plaats in uw centrum. In deze stand kunnen onze medewerkers uw publiek vertellen of zij prijs hebben.

Prijzen

Wij kunnen voor u een prijzenpakket samenstellen, maar leuker is het als de deelnemende winkeliers de prijzen beschikbaar stellen! Deze actie kan vergezeld gaan van reclame materiaal zoals posters en flyers.

Boeken of een optie plaatsen voor Wie schrijft die blijft?

Voor meer informatie over Wie schrijft die blijft kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wie schrijft die blijft

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Consumenten Acties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18710 mensen

Specificaties van Wie schrijft die blijft

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wie schrijft die blijft

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wie schrijft die blijft kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.