Wolter Kroes start zijn nieuwe theatertour

27/01/2012

Zanger Wolter Kroes ontwikkelt zich steeds meer tot een zeer veelzijdig artiest. Zo gaf hij 17 december jl nog met zijn band een spectaculaire show in een uitverkocht Heineken Music Hall te Amsterdam. "Live muziek maken voor ruim 5.000 mensen is zo een waanzinnige ervaring, daar kan je als artiest geen genoeg van krijgen". Maar Wolter geniet ook van de intimiteit van het theater. Zo start 27 januari as in Almere zijn nieuwe theatertour "Tussen jou en mij" en zal hij 3 maanden lang de grote Nederlandse theaters aandoen.
 
“Met liedjes als ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’ kan je massa's mensen uit hun dak laten gaan. Maar er is meer. Op mijn albums staan altijd een aantal ballads. Mooie liedjes, die mij erg aanspreken. Liedjes waardoor mensen zich geraakt voelen. Die kan ik lang niet overal zingen, omdat ze dan niet zouden overkomen. Juist daarom ben ik zo blij dat ik dit seizoen opnieuw in het theater sta. Daar komen ze goed tot hun recht en kan ik mijzelf laten zien als zanger en muzikant.”

Deze week gaat Wolter's nieuwe single "Doe ik het goed" in promotie. Dit liedje is geschreven door Guus Meeuwis. "Dit is een een goed voorbeeld van zo'n intiem en gevoelig liedje, dat perfect in de theaters tot uiting komt"
 
"Vanzelfsprekend komen ook de grote hits voorbij in het theater, want dat is ook wie ik ben. Zo zal ik na mijn theatertour weer de festivals en feesttenten aandoen en staat er bovendien een knaller van een feestplaat in de planning. Deze veelzijdigheid, maakt mij een zeer trotse zanger"

 

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.