Wolter Kroes viert 35-jarig jubileum met nieuwe single 'Alles Wat Ik Wil'

20/03/2024

Langverwachte album van Wolter Kroes is opkomst

Het is een jubileumjaar voor de Nederlandse zanger Wolter Kroes, die maar liefst 35 jaar in het vak zit. Om deze mijlpaal op passende wijze te vieren, trapt hij het feestjaar af met de release van zijn nieuwste single 'Alles Wat Ik Wil'. Deze single geeft een voorproefje van zijn langverwachte album, dat in twee delen zal worden uitgebracht, waarvan het eerste deel gepland staat voor release in april.
 
'Alles Wat Ik Wil' verrast fans met een fris geluid, waarin popswing-invloeden een extra dimensie toevoegen aan de kenmerkende stijl van Wolter Kroes. Het nummer doet denken aan zijn eerdere hit 'Lekker In Mijn Vel' uit 2000, maar heeft tegelijkertijd een geheel eigen karakter. Wolter zelf is enthousiast over de single: "Ik vind 'Alles Wat Ik Wil' zo'n heerlijke plaat; het is vrolijk, groots en meeslepend. Het is echt weer even helemaal iets anders dan mijn eerdere singles, maar het past toch perfect bij mij."

Het jaar 2024 wordt een muzikaal jaar voor Wolter Kroes

Naast de single kondigt Wolter aan dat 2024 een jaar vol nieuwe muziek zal zijn voor zijn fans. Naast het albumdeel dat in april verschijnt, staat er ook een tweede deel op de planning voor later in het jaar. Maar dat is niet alles; de zanger heeft ook zijn eigen show aangekondigd in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Kaarten voor dit bijzondere evenement zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 15 maart om 10.00 uur via Ticketmaster.
 
Met zijn nieuwe single en de aankondiging van zijn show belooft Wolter Kroes' jubileumjaar een feestelijk en muzikaal spektakel te worden voor zowel hemzelf als zijn fans.

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.