Wolter Kroes met zijn nieuwe single 'Haal alles uit het leven'

10/11/2023

Wolter Kroes, de gedreven Nederlandse artiest, maakt opwindende tijden door met zijn nieuwste single 'Haal Alles Uit Het Leven.' Sinds de release vorige week hoor je het nummer al gezellig spelen in verschillende kroegen, en zijn toegewijde fanbase streamt het met veel enthousiasme.

'Haal Alles Uit Het Leven' van Wolter Kroes Pronkt als Smulschijf bij 538 en Hollandse Nieuwe bij RADIONL!

Het is geweldig om te zien dat de waardering snel op gang kwam, met de single die deze week zelfs werd bekroond tot Smulschijf bij het bekende radiostation 538. En het wordt nog beter, want volgende week staat 'Haal Alles Uit Het Leven' gepland als Hollandse Nieuwe bij RADIONL en als Paradeplaat bij Sterren NL. Deze erkenningen benadrukken niet alleen de muzikale kracht van Wolter Kroes, maar tonen ook de warme ontvangst van zijn nieuwe nummer in de Nederlandse muziekwereld.

Wolter Kroes' Nieuwe Hit 'Haal Alles Uit Het Leven' verovert de Nederlandse Muziekscène

Deze vliegende start voorspelt veel moois voor Wolter Kroes en laat zien dat zijn muzikale invloed nog steeds springlevend is. Fans en muziekliefhebbers kunnen vol verwachting uitkijken naar wat deze getalenteerde artiest nog meer in petto heeft in de komende tijd. Het lijkt er sterk op dat 'Haal Alles Uit Het Leven' niet zomaar een single is, maar eerder het begin van een nieuwe, veelbelovende fase in de succesvolle carrière van Wolter Kroes.

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.