Wolter Kroes Neemt Je Mee Naar De Zon Met Zijn Nieuwste Single!

18/08/2023

Wolter Kroes verrast Nederland met zijn nieuwste single, die je meeneemt naar de zon! Of je nu in eigen land of in het buitenland van de zomer geniet, deze vrolijke melodie brengt de liefde in het middelpunt van de aandacht.

De Liefde en De Zomer

In een tijd waarin velen samen zijn met hun geliefden of gezinnen, herinnert Wolter Kroes ons eraan hoe belangrijk het is om stil te staan bij de oorsprong van liefde. "Naarmate de tijd verstrijkt, nemen we elkaar soms vanzelfsprekend. Maar het is ook prachtig om terug te kijken naar hoe het allemaal begon. Het herbeleven van die beginmomenten is zo kostbaar," deelt de altijd enthousiaste Wolter.

Terugblikken en Koesteren

Met warmte blikt Wolter terug op zomers vol liefde met zijn vrouw en kinderen. Hij denkt terug aan de beginfase van hun relatie, aan de onbevangenheid en aan alle mijlpalen die ze samen hebben bereikt. Dit besef wordt nog sterker na een afgelopen jaar vol uitdagingen, waaronder het ongeluk met Thomas.

Zomerse Klanken en Toekomstige Plannen

Tijdens een welverdiende vakantie in Kroatië genoot Wolter van de zomer. Ondertussen werkt hij hard aan zijn tiende studioalbum, wat weer een nieuwe mijlpaal in zijn carrière belooft te worden.

Luister Nu!

De single 'Ik Neem Je Mee Naar De Zon' is nu beschikbaar op alle bekende streamingplatforms. Voel de zomerse vibes en laat je meeslepen door de muzikale reis van Wolter Kroes.

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.