Album Wolter Kroes - Formidabel - succes!

25/11/2016

Het onlangs verschenen album van Wolter Kroes is een groot succes gebleken.

Begeleid door een volledig orkest, slaat Wolter Kroes op het album Formidabel een muzikale weg in die door geen enkele Nederlandstalige artiest is begaan. Swingend, croonend en vol passie zet Kroes op dit album de grote ‘songbook’-klassiekers van o.a. Charles Aznavours, Louis Armstrong en Elvis Presley volledig naar zijn eigen hand. Bijgestaan door Jan Keizer, die heeft bijgedragen aan het album door middel van het schrijven van de Nederlandstalige teksten.

Inmiddels heeft Wolter Kroes naast talloze instores en een promotietour langs alles landelijke en regionale radiostations veel TV promo achter de rug zoals Carlo’s TV Café, Tijd voor Max, Utopia Koffietijd en zelfs een zeer goed bekeken eigen TV special waarin waanzinnig zijn muzikale levensloop en het verhaal van het album Formidabel werd uitgelegd.

Naast het vertrouwelijke “Wolter Kroes repertoire” wat gekenmerkt wordt door eindeloze energie in zowel ballads als up tempo repertoire is Wolter naar aanleiding van het album ook te boeken in een tot in detail “classy” setting met het repertoire van het album Formidabel.

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.