Nieuw album voor Wolter Kroes - Formidabel

10/10/2016

Album Formidabel - Wolter Kroes komt vandaag uit.

Begeleid door een volledig orkest, slaat Wolter Kroes op het album Formidabel een muzikale weg in die door geen enkele Nederlandstalige artiest is begaan. Swingend, croonend en vol passie zet Kroes op dit album de grote ‘songbook’-klassiekers volledig naar zijn eigen hand.

Bijgestaan door Jan Keizer, bezingt Wolter op Formidabel verschillende fases in zijn leven. ”Formidabel is in eerste instantie een eerbetoon aan mijn ouders, zij hebben me hiermee in aanraking gebracht. Het is de muziek die me als jonge jongen achter het drumstel deed kruipen. Maar ook de muziek die me daar vervolgens achter vandaan haalde om als zanger verder te gaan. Maar met een twist, omdat het nu Nederlandstalig is.”

Op Formidabel brengt Wolter bewerkingen van onder anderen Charles Aznavours’ Formidable, Formidabel, de titeltrack van het album.

Formidabel is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkel en via alle online platformen.

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.