Wolter Kroes in de aanval met nieuw WK-nummer

09/05/2014

In aanloop naar het WK in Brazilië komt zanger Wolter Kroes met een nieuw Oranje nummer genaamd ‘Oranje Verover’. Dit aanstekelijke lied, onder andere geschreven door Wolter zelf, is een weerspiegeling van het Oranje gevoel dat vanaf 12 juni 2014 los zal barsten.

Wolter Kroes scoorde EK hit in 2008

Tijdens het EK in 2008 wist Kroes heel Nederland mee te laten zingen met zijn voetbalhit ‘Viva Hollandia’. Hij bereikte hiermee zijn eerste nummer 1 positie en de single werd gebombardeerd tot voetbalhit klassieker.
“Oranje Verover is een krachtige powerwals met als doel het gehele Oranje legioen als één blok achter Oranje te scharen. Daar waar ik bij ‘Viva Hollandia’ het land heb laten springen, laat ik nu het hele land meedeinen en meezingen. In elk geval zegt de titel van mijn nieuwe single genoeg: ‘Oranje Verover’!”, aldus een enthousiaste Wolter Kroes.

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.