Nieuwe single Wolter Kroes - Ga mee met mij

07/03/2014

Wolter Kroes verrast Nederland met zijn nieuwste single 'Ga mee met mij'. Deze aanstekelijke lentesong is geschreven en geproduceerd door het bekende schrijversduo Fluitsma en van Tijn.
 
"In het verleden heb ik vaker met Jochem en Eric gewerkt, maar we zijn eigenlijk nooit echt samen de studio in gegaan om aan een nummer te werken en deze ook daadwerkelijk op te nemen. Dit hele proces was een feest en ik ben dan ook dolblij met het resultaat", aldus de enthousiaste zanger Wolter Kroes.
 
"Ga mee met mij' hebben Jochem en ik speciaal voor Wolter geschreven. Het is een lekkere vrolijke single. Je krijgt er vanzelf een feestelijk lentegevoel bij. Het heeft iets heel aanstekelijks, niet in het minst door de stem van Wolter. Het refrein gaat over een heel leuke dame die je in de kroeg tegenkomt, maar het idee achter het liedje is eigenlijk dat wanneer je er doorheen zit, je vrienden er voor je zijn", zegt een tevreden Eric van Tijn.
 
Het nummer 'Ga mee met mij' is gisteren bij SBS Show Vandaag in premiere gegaan en is vanaf vandaag te verkrijgen via de volgende downloadkanalen:
 
·         Itunes
·         Google play
·         Downloadmusic

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.