Nieuwe single en TV programma voor Wolter Kroes

07/11/2012

Afgelopen zondag is bij het populaire life4you van Carlo en Irene de nieuwe Single "Meer dan ooit" van Wolter Kroes gereleased. Met deze dynamische plaat heeft Wolter weer vol in de roos geschoten. De single is inmiddels Hollandse Nieuwe bij Radio NL, Parade Plaat bij Sterren.nl en op 23 november zal Wolter te gast bij radio 538, Evers staat op, om daar zijn nieuwe nummer live laten horen.

Wolter Kroes als dirigent op TV

Daarnaast is Wolter de eerste nederlandse zanger die zijn die vanaf donderdag 8 november gaat proberen om een groot klassiek orkest te dirigeren in het nieuwe AVRO tv-programma Maestro. In dit programma strijden acht BN-ers, met een passie voor muziek, om de titel ‘Maestro’. Ze gaan de uitdaging aan om zich in acht weken te ontwikkelen tot dirigent van het symfonieorkest Holland Symfonia. Presentator van het programma is Frits Sissing. Maestro is vanaf 8 november iedere donderdagavond om 20.30u te zien bij de Avro op Ned 1.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.