Wolter Kroes polst Brazilianen voor WK-hit

12/10/2012

Wolter Kroes hoopt ook tijdens het wereldkampioenschap voetbal in 2014 weer een hit te kunnen scoren. Voor de opvolger van Viva Hollandia en Ben Je Ook voor Nederland? polst Kroes nu al Braziliaanse artiesten voor een eventuele samenwerking.

De eerste Braziliaanse muzikant die Wolter aan de tand heeft gevoeld is Gusttavo Lima, maakte het platenlabel van Kroes donderdag wereldkundig. Lima, die vorige week in Nederland was, werd door Kroes bijgepraat over zijn plannen en kreeg een voorproefje van de nieuwe single van de feestzanger. Gusttavo, die deze zomer een monsterhit scoorde met Balada, zou onder de indruk zijn van Kroes.

Toch is een samenwerking tussen beide heren nog niet in kannen en kruiken. "Het gaat om een groot project", licht een woordvoerder van Kroes' label toe. "Wolter is de mogelijkheden nog aan het verkennen, hij gaat ook andere Braziliaanse artiesten opzoeken."

Boeking of een optie plaatsen voor Wolter Kroes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.