Wolter Kroes

Wolter Kroes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wolter Kroes.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Persoonlijk, bevlogen en altijd werkend vanuit passie voor zijn vak.

Dat zijn kenmerken waarmee Wolter Kroes zichzelf niet alleen al jarenlang onderscheidt, maar die er ook voor zorgen dat hij zich als artiest en mens blijft door ontwikkelen. “Ik zit niet in dit vak om bekend te zijn, ik zit in dit vak omdat ik mensen wil raken.”

Vraag aan Wolter Kroes om zichzelf te omschrijven en hij zegt zonder nadenken ‘een mensen-mens’, direct gevolgd door ‘muzikant’. “Ik wil mensen raken, muziek is daar een fantastisch middel voor, maar ik beperk me daar niet toe en zet mijn talent zo breed mogelijk in.” De persoonlijke ontwikkeling van Wolter Kroes loopt parallel aan zijn artistieke. Of andersom, het is maar net hoe je het bekijkt.

De muziek is altijd al een onlosmakelijk onderdeel van zijn leven geweest.

Als kleine jongen ging hij al los op het drumstel, daarna leerde hij ook zijn stem gebruiken en in 1989 debuteerde Kroes met de single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’. De hit ‘Laat me los’ maakt dat hij in 1995 een gevestigde naam wordt en mede dankzij ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’ uitgroeit tot een van ’s lands meest populaire zangers.

Boeken of een optie plaatsen voor Wolter Kroes?

Voor meer informatie over Wolter Kroes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wolter Kroes

Deze act is bekeken door 67866 mensen

Specificaties van Wolter Kroes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Plein Open Air

  • Locatie: Udenhout
  • Datum: zondag 1 juni 2008

Reactie:

“Zeer goed. Ingevuld door: John Otten.”

10,0

Waardering: